Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jobb csajok? Ha egy fiú sportol: mondjuk focizik, kézizik, kosarazik, testépít (bár ez nem sport, vagy ha zenél, táncol, rajzol, szóval művészibb lélek?
Ó én régen fociztam sokat(heti 3), és nagyon tudtam gitározni is(igaz klasszikusat csak).
Azóta csak a foci maradt meg, a gitár ott porosodik a sarokban.
De amúgy nem zárja ki egymást a kettő. Hidd el, fél nap, és megint elég jó kis gitárszámokat tudnék lejátszani, ha kéne:)
Nekem mákom van,mert a barátom mindkettőt csinálja.Focizgat néha,meg elég sok fizikai munkát végez(segít otthon a lovakat gondozni)szóval elég sportos alkat,illetve nagyon jól gitározik.
Ha választanom kéne,én a művész pasit választanám,mert én is inkább ilyen beállítottságú vagyok(bár verseny sportoltam évekig,de jobban vonzanak a művészetek,a rajzolás és a zene).
Egyértelműen a művészlelkű fiúkat,mert ők (általában) intelligensebbek,értelmiségiek.A sportolóknak persze a jó a teste,de a testével nem tudok jókat beszélgetni..
Persze ez is sztereotípia,mert léteznek doktori végzettséggel rendelkező sportolók,és sportos művészek is :)
De akkor is,éljenek a művészek! :)
21/L
szerintem a legjobb ha kocka. azok cukik, és többnyire okosak is :D bár ez kevés csajnak jön be, de hát nekem ez tetszik leginkább, ez van.
ha a sport vagy művészlélek közül kellene választanom, akkor inkább a sport, pedig én meg művészlélek vagyok inkább. de a zenész pasik is jók többnyire :)
igazából a kettő keveréke talán a legjobb, ha valaki szereti a sportot, és a művészeteket is.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!