Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? Felnőtt lélek gyerek testben? (lent)
előző vagyok
hát ez a válasz elég érdekesen sikerült,remélem elnézed nekem,már kicsit fáradt vagyok :D
Egy részről igazad van nem kell a többiek után menni. A másik, hogy nagyon sajnállak ezért a felfogásodért.
Azért meg kell találni, hogy hol van a kettő között a határ, hogy még légy gyerek és hogy azért tartsd érettnek magad.
Azt jegyezd meg, hogy az érettség nem okosságot vagy értelmességet jelenti. Egy értelmes ember pont arról lehet megismerni, hogy mindenkivel szót tud érteni és beszélgetni.
Én azért sajnállak, mert már kezdesz felnőttként viselkedni, legalábbis a szövegedből ez derült ki. A fiatalkor pont arra való, hogy mindenki élvezze ki hogy gyerek és nem felnőtt. Ha egyszer felnősz többet soha nem lehetsz felszabadult gyerek. Persze nem azt mondom mindent kell kipróbálni, de nem lehet azért a másikra mondani, hogy éretlen, mert csak a szexre tud gondolni.
Én is pont így vagyok ezzel.
15/l
Nem tartom véletlennek hogy minden 15 éves lány ezt írta a kommentjébe hogy ő is pont ugyanígy van ezzel.
Szeretnétek magatokat felnőttnek, érettnek gondolni, idősebb pasik felé húztok akik elhitetik veletek hogy ez így is van. Az idősebb pasiknak már van tapasztalata hogy lehet veletek ezt megtenni.
A kör bezárult, ti boldogok vagytok "felnőttként", az ilyen csávók meg bár a saját korosztályukhoz bénák kapnak egy fiatal kiscsajt akit szédíthetnek és igaz nem beszélnek állandóan a szexről azért mégis csak összejön a végére :D
Apropó aki 15-16 évesen felnőtt, vagyis nektek miről vannak gondolataitok? Suliról, osztálytársakról, öltözködésről, sminkről, sorozatokról? Vagy karrierről, politikáról, gyerekvállalásról, anyagi jólétről, "világ történéseiről", boldogságról ?
Ha előbbiből van több szerintem térjünk vissza erre a témára egy 5-10 év múlva 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!