Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen borotvát ajánlana intim területre? . Egy lány.
Az első alkalomra szeretném hogy szép legyen.
Epilátorral szoktam a bikinivonalnál, de nagyon csúnyán begyullad tőle, akárhogy fertőtlenítem/bekenem.
Gyanta is kizárva.
Félek, hogy a borotvával csak szúrósra tudom megcsinálni. Van olyan, amelyik nem sért meg, de mégis lehozza rendesen?
Köszi előre is
Én sima, gagyi borotvákat szoktam használni. A lényeg, hogy ne legyen krémezőcsíkja, mert attól nagyon kipattogok.
Szerintem érdemes tükörrel csinálni. Úgy jobban látod, hogy hol kell még rajta igazítani.
Ha viszonylag nagy a szőr, akkor addig borotváld a szőrnövéssel azonos irányban, ameddig nagyjából le nem jön. Ha már csak szúrós tüsi marad, akkor jöhet a szőrnövéssel ellentétes irányba való borotválás.
Mindenképpen használj tusfürdőt+vizet.
Érezni fogod, hogy mikor sima. És utána kend be szaliciles alkohollal=>csípni fog, de nem fog kipattogni
24/n
Ne parázd túl ezt a dolgot, nem ezen fog múlni, hogy milyen lesz az első. Tökéletesen simára és pöttymentesre szinte lehetetlen megcsinálni, főleg, ha valakinek érzékenyebb a bőre. A lényeg, hogy ápolt legyen, tiszta és neked tetsszen, valamint jól érezd magad a bőrödben.
19/L
Második:DDDTe jó ég..
Borotvaszűz a bőröd,szerintem bármilyen borotvával esel neki és bármilyen alkohollal is kened be utána,a végeredmény kipattogzás lesz MÁSNAP.Tehát én jó minőségű borotvát ajánlok a kényelem miatt,lehetőleg aznap borotváld le,amikor megtörténik a nagy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!