Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ő most akkor az őrangyalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő most akkor az őrangyalom?

Figyelt kérdés
Van egy srác,nagyon érdekes a kapcsolatunk,olyan mintha az őrangyalom lenne,annyira édes,de határozott is egyben, és külsőre is olyan angyal arca van:),azt hiszem belé szerettem. De Ő nem tudom,mit érez, még amikor alig ismertük egymást akkor is nagyon sok mindent megtett értem,és nem is várt cserébe semmit,és ha valami gondom bajom van Ő mindig ott van mellettem segít,és meghallgat,érzem azt,hogy számíthatok rá. De mégis van benne valami furcsa,h néha úgy eltűnik,mintha a föld nyelte volna el,és mindig olyan hirtelen,váratlanul bukkan fel,szinte véletlenül futunk össze. Soha nem akart tőlem semmit,mindig csak adott,néha már bűntudatom is volt miatta. Ha nincs rá éppen szükségem,vagy nem kérem a segítségét,akkor nem is jön,de csak egy szavamba kerül és Ő segít,és nem az a papucs típus egyáltalán nem,határozott,és mindenről van véleménye,de mégis olyan különleges. Miért segíthet nekem ennyit ilyen önzetlenül? szeret? mert ilyennel még életemben nem találkoztam (L)
2012. jan. 22. 19:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
65%
Castiel, get your ass here XD
2012. jan. 22. 19:34
 2/27 anonim ***** válasza:
65%
Isten szerencsére küldött a Földre hűséges srácokat. És ezt pont te kaptad ki ;)
2012. jan. 22. 19:35
 3/27 anonim ***** válasza:
65%
Ez nem Castiel, hanem Uriel az a nagy néger. xD
2012. jan. 22. 19:36
 4/27 anonim ***** válasza:
Najó, de Uriel-ről kiderült, hogy áruló... ő engedte el Alistair-t is :P
2012. jan. 22. 19:37
 5/27 A kérdező kommentje:

na de most komolyan

mit akar ez jelenteni

ez a srác tényleg olyan mint egy földre szállt angyal

valaki találkozott már iylennel? mert én úgy érzem nem vagyok elég jó egy ilyen tökéletes srácnak..

2012. jan. 22. 19:40
 6/27 anonim ***** válasza:

ilyet hol lehet kapni? csak csajba kéne nekem és esküszöm naponta csak 2szer-3szor lenne a segítõkezeire szükség :P najó... komolyra fordítva

kérdezzd meg tõle mit is akar tõled?

ha meg egy angyal akkor csak hívd Dean Winchestert és Sam-t majd õk megnézik neked

számuk a régi csak ha vigyázz mert ha épp a pokolba tartózkodnak oda kicsit többet kell fizetni h felhivhasd õket :)

7/27 anonim ***** válasza:

Ha láttad volna az új részeket, Castiel meghalt...Lehet majd feltámad, de jelenleg halott.

Ez biztos egy pedomaci angyal. xD

8/27 anonim ***** válasza:
Ha tudsz rajzolni énoki jeleket, hamar ki fog derülni (Y)
2012. jan. 22. 19:41
 9/27 anonim ***** válasza:
Hogyne láttam volna... minden héten töltöm le az új részeket :D
2012. jan. 22. 19:41
 10/27 anonim ***** válasza:

De sok odaát buznyák van itt, beszarok xD

-----------------------------------------

Szerintem csak be akarja lökni a brét.

2012. jan. 22. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!