Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ő most akkor az őrangyalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő most akkor az őrangyalom?

Figyelt kérdés
Van egy srác,nagyon érdekes a kapcsolatunk,olyan mintha az őrangyalom lenne,annyira édes,de határozott is egyben, és külsőre is olyan angyal arca van:),azt hiszem belé szerettem. De Ő nem tudom,mit érez, még amikor alig ismertük egymást akkor is nagyon sok mindent megtett értem,és nem is várt cserébe semmit,és ha valami gondom bajom van Ő mindig ott van mellettem segít,és meghallgat,érzem azt,hogy számíthatok rá. De mégis van benne valami furcsa,h néha úgy eltűnik,mintha a föld nyelte volna el,és mindig olyan hirtelen,váratlanul bukkan fel,szinte véletlenül futunk össze. Soha nem akart tőlem semmit,mindig csak adott,néha már bűntudatom is volt miatta. Ha nincs rá éppen szükségem,vagy nem kérem a segítségét,akkor nem is jön,de csak egy szavamba kerül és Ő segít,és nem az a papucs típus egyáltalán nem,határozott,és mindenről van véleménye,de mégis olyan különleges. Miért segíthet nekem ennyit ilyen önzetlenül? szeret? mert ilyennel még életemben nem találkoztam (L)
2012. jan. 22. 19:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

WTF az az odaát?

Uriel:

http://www.youtube.com/watch?v=05V19o7KkiY

Darksiders a menő. :D

2012. jan. 22. 19:57
 22/27 anonim ***** válasza:

figyelj drága! ha nem próbálsz nyitni felé, kicsit kinyitni az ajtódat...akkor sosem tudod meg.

kezdeményezz már egy kicsit!! olyan nagy gond lenne ha tennéd??

hány évesek vagytok amugy??

(egyébként hasonló a szitum a helyzetem egy lánnyal, de nem mondanám magam se őrangyalnak se angyalarcúnak)

2012. jan. 22. 20:03
 23/27 A kérdező kommentje:
próbálok közeledni,meg kedves lenni mosolyogni,de oylan zavarba vagyok mindig
2012. jan. 22. 20:22
 24/27 anonim ***** válasza:

megint én :)

van valakid??? nincs? neki van valakije?? nincs??

akkor meg ne legyél zavarban.

hány évesek vagytok?

dolgoztok?

vagy suli?

messze laktok egymástól?

esetleg sokat jársz bulizni ahol sok fiú is van??

Azon kívül h dédelget téged, veled van amikor csak kell, megad neked mindent amire vágysz (csak ugye szex nincs) és felhív ésatöbbi....azon kívül történt már más?

miről szoktatok beszélgetni, mit szoktatok csinálni együtt?

mit gondolsz, miért nem mersz közeledni?

2012. jan. 22. 20:26
 25/27 A kérdező kommentje:

1 suliba járunk 20 évesek vagyunk mindketten

hogy győzhetném le az aggájaimat,én túl félénk vagyok,nincs elég önbizalmam,hogy elhiggyem tényleg én kellek nekik :s

2012. jan. 22. 20:34
 26/27 anonim ***** válasza:

ismét....

noss...

nincs mitől tartanod!

Most olvasd el újra azt amit kiírtál ide kérdésnek az alatta levő kifejtett kiírásoddal, DE MOST külső szemmel olvasd!

.........................

ha elolvastad így....akkor nem elég bizonyíték arra h szeret? :)

szerintem elég!

27/f amugy.

2012. jan. 22. 20:37
 27/27 anonim ***** válasza:

fake, a lányok a bad boy-okra buknak:D

f18

2012. jan. 22. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!