Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden lány így gondolkodik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány így gondolkodik?

Figyelt kérdés

,,Várj türelmesen és rádfog találni valaki. Én is ezt tettem és már másfél éve együtt vagyok a párommal akiért minden csaj oda van, de neki mégis én, egy átlagos lány kellett."

Ezt írta valaki, egy olyan csaj válaszára, aki csak olyan pasikkal akar szexelni, akikre minden lány bukik. ezt azt jelenti, hogy ez a kommentelő adja a kérdező alá a lovat, hogy csak olyan pasikkal legyen kapcsolata, akikért minden lánynak csöpög a nyála?

2012. jan. 22. 20:14
 1/5 A kérdező kommentje:
2012. jan. 22. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Jajj persze, MINDEN LÁNY.

Csak mint ha egy pasinak van 1 szem véleménye, akkor biztos minden pasi úgy gondolkodik. Jól van fiam.

nem is tudom minek írtam, na mind1. sok az eszement.

2012. jan. 22. 20:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem, mert ezek a mai lányok hajlamosak birkamódra viselkedni és ha a barátnői azt mondják egy pasi, hogy az trampli vagy troll, akkor a csaj akinek tetszett ez a pasi, az rögtön le is mond erről a pasiról. A legtöbben ilyenek, tizenéves korban biztosan,
2012. jan. 22. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:
aha. ilyenkor jobb esetben rájössz, hogy az a csaj se jó neked, ha ilyen hülye befolyásolható/ nem is tetszett neki a srác.
2012. jan. 22. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem elég egyszerű egy ember az, akinek ha pl egy barátja mond egy véleményt egyből puff teljesen ugyanazokat az érveket felhozva, ugyanazt vallja és más nem is érdekli
2012. jan. 22. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!