Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratom elhizott nem kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom elhizott nem kicsit nagyon! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
4,5 eve vagyunk egyutt. nagyon szeretem, de mar aggodok erte. Tudni kell, hogy o hajlamos a hizasra, en meg nem..Mind2nek jo etvagya van. mikor osszejottunk 84 kg. volt most meg 102..Focizott , de terd serulese vegett abba hagyta, nyugisabb hobbija lett a horgaszas..eleinte felulesezett, de mar azt is elhagyta. a hasara szedett fel nagyon..en probalom ajnlani neki a sportot , meg korcsojat is vettem neki , h egyutt sportoljunk. De o olyan mintha beletordne es gondolja h ha szeretem akk igy is szeretem..mindig felcseszodik, ha felhozom a mozgast, h nincs kedve meg ideje..mi legyen vele?
2012. jan. 23. 15:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem tökéletesen igaza van.. Ha szereted, így is szereted..
2012. jan. 23. 15:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ő miatta vagy magad miatt zavar?
2012. jan. 23. 15:52
 3/13 anonim ***** válasza:
max annyit tehetsz hogy azt modndo neki hogy az egészsége miatt aggódsz.. vagy bejön vagy nem
2012. jan. 23. 15:53
 4/13 anonim ***** válasza:

"nagyon szeretem, de mar aggodok erte"

szerintem nem maga miatt kérdezte, hanem a barátja miatt. Egyébként sem jó, ha ennyi kiló az ember, a szívnek meg pláne nem ha leterheli.. szerintem ezt próbáld neki megmagyarázni.

2012. jan. 23. 15:54
 5/13 cghdvf ***** válasza:
95%
Szerintem igenis adnia kéne magára! attól még h tudja h szereted nem kéne elhanyagolnia magát mert az kiábrándító lenne! Én is így jártam az ex b.nőmmel!
2012. jan. 23. 15:57
 6/13 anonim ***** válasza:

Pl legyel te felul, akkor nem olyan faraszto neki, ezenkivul nem tudom mi a gond.

Vagy ot szereted, vagy nem. Ha egy sovany ember mellett erzed jol magad, hat keress egy sovany embert. Tizeneves kor felett idovel belatjak a lanyok hogy nem mukodik ha egy Stephen Hawkingot keresnek egy Brad Pitt testeben.

2012. jan. 23. 16:02
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért az ember próbálja meg kihozni magából a legtöbbet a párja kedvéért! Nem tudom mi lehet a megoldás, de neked van igazad kérdező.
2012. jan. 23. 16:03
 8/13 anonim ***** válasza:
Szervezz olyan programokat amikor mind a ketten mozogtok, séta, korizás, tánctanfolyam stb.
2012. jan. 23. 16:08
 9/13 A kérdező kommentje:
egyaltalan nem magam miatt tettem fel ezt a kerdest! csak h tisztazzam nekem a macis pasik jonnek be, mert mikor osszejottunk akk is volt rajta felesleg, de nekem tetszett. en az egeszsege miatt aggodom, mert a csaladjaban 2 tulsolyos is van. es attol felek , h o is egyre csak hizik es oda jut. es ezert mondogatom neki h figyeljen oda magara , en is teszek erte, gyumolcsoket vasarlok, meg osztonzom ot. Mondom elinte meg dietazott, felulesezett.. most meg elhanyagolta, mert nem mondom neki olyan gyakran,h ne idegesitsem. ketsegbe vagyok esve :(
2012. jan. 23. 16:11
 10/13 tevetke ***** válasza:

"nagyon szeretem, de mar aggodok erte" ez így jól hangzik, de a végén rákontráz: "mi legyen vele?"

Csak ne mi döntsük már el, hogy mi legyen vele... Igaz, hogy adnia kéne magára, attól, hogy komoly kapcsolatban van és az is igaz, hogy nem egészséges ez a mértékű túlsúly.

Én is arra voksolok, hogy próbáld elmagyarázni, hogy aggódsz az egészségéért és emellett jó kis közös program is lehetne. (Megjegyzem, úgy tudom, hogy a korcsolya nem a legjobb egy térdsérüléses embernek)

Valami lazábbal kéne indítani, mondjuk tánc vagy ilyesmi, ami egyben tényleg szórakozás és kikapcsolódás is...

2012. jan. 23. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!