Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről, túlreagálom? A barátom nélkülem ment buliba és buli után csaj (haveroknál) alszik.
Mondtam neki h menjen nyugodtan de vagy ne igyon semmit és akkor buli után jöhet hozzám aludni vagy ha iszik oldja meg hogyan megy haza. Mert én nem akarom így hajnalban a részeg fejét nézegetni,meg másnaposan kerülgetni őt a szobámban,meg odafigyelni h tudjunk pihenni stb... mivel én nem mentem ma buliba.
Most olvastam az sms-t h lassan vége a bulinak és ott alszik a csaj haverjainál mert ők közel laknak a bulihoz. Ő meg csak 6kor tudna legkésőbb hazamenni,mert akkor megy az első busz neki haza. Nem írtam neki vissza neki semmit,mert akkor meg neki áll mondogatni h mert én milyen szemét vagyok h nem engedem h nálam aludjon. Pedig direkt megbeszéltük h én nem megyek buliba nincs kedvem,ergo nem akarom az ő részeg másnapos fejét kerülgetni a szobámba,meg kedvére tenni h nem kapcsolom be tv-t-mert ő úgy nem tud aludni,stb... Meg neki állna mondogatni h a csajok csak barátok,meg hisz én is ismerem őket. Ja,látásból. meg annyit tudok róluk h az egyik akinek most van barátja kb egy hete,azt mikor még mi nem voltunk együtt egy buli alkalmával mikor ott aludt megujazta,a másik meg mikor be van piálva a barátom facebook képeit nézegeti és simogatja a monitort. Ezt ő maga mondta.
Ki vagyok akadva. ha elvárom h haza menjen akár reggel 6kor akkor én vagyok a rossz,ha nem jöhet hozzám én vagyok a rossz,ha a csajokhoz megy én vagyok a rossz.
Szakítani fogok vele ha kjózanodik és tudok vele beszélni. csak kiváncsi vagyok mások véleményére h én reagálom e tul az egészet.
20/L és a barátom is ennyi idős
ez a bizalom duma olyan unalmas
aztán meg,ha átver bas zhatod a belé vetett bizalmadat
Tipikus hisztis liba,semmi nem jóneki.
Ha a srácnak van egy kis esze,akkor menekül.
Hm... ugy látszik én vagyok a rossz...
Nekem ez nem fér bele abba h párkapcsolat. Akkor elvárom hogy ne aludjon ott más csajoknál. Főleg ugyh az egyiknek nyiltan tetszik is ezt ő is tudja! Ha kicsit is szeretne és tisztelne akkor hazament volna. Szerintem.
Én is voltam már nélküle buliba,és volt h csak fél8kor tudtam hazamenni. Nekem is egyszerübb lett volna ott aludnom a pasi haverjaimnál mert azok ott laktak a buli közelében. De ennek a barátom nem örült volna. Még egyszer beszélgettünk is róla h milyen izé,h az egyik barátnőmnek van pasija és mikor elmentünk bulizni akkor ő reggel nem jött haza,hanem ott aludt egyik srác barátunknál. És mondta h ha én csinálnék ilyet akkor tuti szakítás lenne,és én erre mondtam h detto. Ezt azért nem türöm el.
"Ha kicsit is szeretne és tisztelne akkor hazament volna"
Ha kicsit is szeretnéd és tisztelnéd, akkor simán mehetett volna hozzád...elég szánalmas vagy és antiszociális, hogy a SAJÁT PÁROD nyűg neked, mikor nem a legjobb formájában van. Én azt tanácsolom, hogy bulizz, ismerkedj, de pár évig még ne kezdj kapcsolatba, várd meg míg kicsit nő az értelmi intelligenciád...mert most a béka feneke alatt van.
Neked még nem való kapcsolat, ne erőltesd!
23N
értelmi helyett érzlemi intelligenciát akartam írni
23N
Ha egyedül laknék még azt mondtam volna hogy jöjjön,de nem csak én élek a lakásban. Anyukám is mit mondott volna? Hogy én nem megyek el vele bulizni és ő meg jön ide részegen. Egész délután feküdne,én még a tv-t se tudnám bekapcsolni,meg még a gépet se. Volt már ilyen h nem volt itthon senki és mondtam h jöjjön buli után,de minden zavarta h nem hagyom pihenni,stb... pedig csak tv-zni akartam vagy gépezni,de zavarta ahogy kattog a billentyű meg h hangos a tv.
Arról nem beszélve hogy tesómmal egy szobába vagyok ő is jön majd haza délután. Ezt a barátom is tudta. Hgyan hívtam volna ide h gyere ide buli után mikor olyan hisztis szokott lenni ha nem hagyják rendesen pihenni. Velem kaffogott volna,holott nem én mondtam neki h igyon.
elmehet a buliba,de nem ihat, nem mehet hozzád, de máshoz se menjen és egyáltalán csinálja mindíg azt amit akarsz.
Nem rossz vagy csak párkapcsolatra éretlen
Örülök h valahol ott alhat,de miért csajoknál? És miért ezeknél? Ezt én nem tudom elfogadni. nekem ez nem fér bele abba h kapcsolat. Én legyek rá tekintettel,de ő meg tök semmibe vesz.
Remek,és az elöbb irt facebookon egy évfolyamtársam hogy én miért nem mentem el a buliba ahol ott volt a pasim is,meg h jó volt a buli. Vicces h ez a srác jóban van a barátommal és egy busszal haza tudtak volna menni.Mert a srác is azzal a busszal jár amivel a barátom. Hát ezek után tényleg dobom. Lett volna lehetősége h vkivel ellegyen még buli után,erre inkább elmegy a csajokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!