Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy koptassam le ezt a csajt?
Ott kezdődött minden, hogy elmentem egy buliba aztán volt ott egy csaj, aki teljessen belém esett. De viszont csak ő, nekem meg abszolút nem tetszik nem is az én korosztályom. Ő 25 én 19 mindenki mondja, hogy álljak vele össze de nem megy.
De a próbléma az, hogy bármit mond nem tudok neki nemet mondani. Tehát olyanokat kérdez, hogy egészegyszerűen nem tudom az igazat mondani rá:D és csak hazudok folyton. De ez azért van mert úgy el lehet vele beszélgetni mint a k*rva élet, tehát nagyon okos sőt túlságossan is az..teljessen tudja a gyenge pontjaimat tudja mit kell mondani és mikor. Tehát vége...mondom bunkó leszek vele valahogy DE NEM MEGY!:@...megírom neki ,hogy legyünk csak barátok de utánna rákérdez, hogy mi? én meg írok valamit ami nem is oda tartozik pl: "elfogyott a zsepi mibe verjem bele" aztán megint teljessem belém esik. Hülyeségből haverom írt neki facebookon ,hogy mi lenne, ha lesz*pna és erre meg teljessen begerjedt és már tényleg úgy érzem ,hogy csak akkor tudom lekoptatni , ha lesz*p.
DE NEM TETSZIK:/ ti ,hogy adnátok a tudtára, hogy nem kell nektek? de úgy, hogy ne bántástok meg! amúgy ez egy ritka eset sőt még soha nem volt velem minden lányt leszarok jönnek mennek azt kész...de ez más:D nem tudom csak úgy lekoptatni:S Most meg valami bulit tervezget ahova mindenképp mennem kell nekem is, és ott szeretném tudtára adni , hogy nem ez nem lessz okés..Vagy én nem tudom lehet azért még lecumiztatnám :S:S F*SZOM szóval azt se tudom mit csináljak de a lényeg, hogy lekopjon és késsz.
De megbántani se akarom.
Játszani se vele:S szóval ez sehogy se jó
Magyarul nem bánnád,ha lefeküdne Veled,és szexuálisan vonz,de amúgy meg nem érdekel.Szerintem ezt azért meg kéne mondani Neki,hogy mégis tudja,hányadán állsz Vele,és utána eldönthetné,hogy benne van-e abban,hogy csakis szex,és semmi más.Egy 25 éves nő ért a tiszta beszédből.Ha megalázónak tartja a dolgot,úgyis lekopik,ha viszont nem,akkor meg lesz pár szép éjszakátok.Viszont azt mindenképpen el kell Neki mondanod rögtön az elején,hogy Te ezt hogyan képzeled,és mik a játékszabályok.Hülyíteni,meg kamuzgatni teljesen felesleges.
Amúgy én is ez a korosztály vagyok,és ha nekem valaki őszintén megmondaná,mit akar tőlem,aszerint viszonyulnék hozzá,tehát nem nyomulnék,mint egy kislány.Remélem,a csaj is így áll hozzá.
nem vonz szexuálissan maga a szex vonz. De köszönöm a választ ezt fogom tenni! Amúgymeg hogyan írjam rövideb-be?:D
nem tudok urukhai-nyelven bocs...na köszi azért neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!