Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ehhez mit szóltok?
Figyelt kérdés
Még Sohasem csókolóztam 20/f2012. jan. 22. 02:39
51/106 anonim válasza:
Én 14éves voltam, mikor először csókolóztam 1992-ben!
Szerintem is kifordult a világ, 9éves (Párom bátyának gyereke), de már most olyan, vékony hangon beszél és nagyon hisztis és a kedvencem rózsaszínben öltöztetik!
52/106 anonim válasza:
szextárskeresők,is,televannak,kamus,nagyfa.szú,izompacsirtákkal,énmeg,csak,egy,törpe,falusi,csóró,parasztvagyok.
53/106 vnas00000 válasza:
én 92-ben még nem is éltem. :O
54/106 Macs1209 válasza:
Ezek szerint tényleg kötelező lesz 2015től magyarországon a homoszexualitás? Húzok innen bakker :D
55/106 anonim válasza:
"vnas00000 válasza:
én 92-ben még nem is éltem. :O"
korod?:O
56/106 vnas00000 válasza:
álpácsinó am a hozzá állásoddal nagy bajok vannak sztem attól még h falusi vagy lehet úgyan úgy b.nőd mondjuk én még soha az életbe nem voltam falun :/
57/106 anonim válasza:
Még kosza gondolat sem voltál??
58/106 vnas00000 válasza:
am most januárba töltöttem a 16-ot
59/106 vnas00000 válasza:
neem még kosza gondolat se 96-ba születtem :)
60/106 anonim válasza:
Erre mondják, h jé még akkor is születtek?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!