Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hátrány/gyengeség kimutatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátrány/gyengeség kimutatni a szeretetet?

Figyelt kérdés
Azokat a fiúk, akik kimutatják szeretetüket a lány iránt, dobják? Aki érzelemmentesen viselkedik barátnőjével, annak meg a nyakába borul az?
2009. máj. 27. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
én pl azt szeretem ha tudom hogy szeretnek! szerintem mindenki igy van vele... nem szeretem azokat akikrámnéznek és olyan mintha a haverjára nézne...
2009. máj. 27. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
én is szeretem ha kimutatja, de azért ne essen túlzásba. volt amelyik barátomnál zavart, hogy annyira "nyáladzik", de amúgy szerintem is valamilyen szinten ki kellene mutatnia, hiszen nem csak 1 barátja vagyok a sok közül, hanem a szerelme, párja..
2009. máj. 27. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt én is kérdezhetném...Nő vagyok, de akárhányszor kimutatom az érzelmeim, mindenki problémázik rajta és kidob, mintsem "szembesüljön" vele.
2009. máj. 27. 21:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A párom befelé forduló, csendes ember. Nem mutatja ki az érzéseit. Bár tudom, hogy szeret, csak sajnos nem mindig érzem. Jólesne, ha néha megölelne, néha megpuszilna, néha hozzám bújna, de sajnos nem teszi. :(
2009. máj. 27. 21:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó egyet értek/érzek Veled! Nekem is van úgy, hogy egy kis szeretetre vágyok, és mégsem kapok! Most fáradt vagyok, most ez, meg az a bajom, és le vagyok intézve ennyivel... Szerintem fontos, hogy kimutassuk mit érzünk a másik iránt! Ha valaki azért kidob valakit, mert szereti, akkor nem a szerelmesebb félben van a hiba!!!!!
2009. máj. 28. 10:07
 6/6 anonim ***** válasza:

A szeretet annak akarása, hogy a másik embernek jó legyen.

(Ellentétben azzal a tévhittel, hogy ez csak egy érzelem bennünk.) Ha így nézed, világos.

A VALÓDI szeretet nem lehet nem kimutatni, mert akkor az nem működhet. Tennem is kell valamit, hogy a másiknak jobb legyen. Az lehet, hogy nem egy szeretet-nyelvet beszélünk, ezért nem elég jó, amit teszek, hiába a jó szándék.

A "lesz@rlak, nyakamba ugrasz" egy másik kérdés. Amit elmondtam, ahhoz már kell egy bizonyos érettség. (Nem feltétlenül kor, hanem érettség. Nem tudom jobban kifejezni.)

Szerelem, szenvedély, vágy -ezek mind jó érzések, de ezek mind nem a szeretet. Ha szereted a másikat, az egy interakció. Te adsz és Ő elfogad. Ha viszont szeret, akkor működik az, hogy egyre többet adtok egymásnak. Ha ennek a folyamatnak az egyensúlya valahol felborul (akár azért, mert az egyikőtök többet adna, mint amit a másik képes elfogadni az adott ponton), akkor a kapcsolat veszélybe kerül.

40F

2009. máj. 28. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!