Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit költesz a barátnődre?
Mondjuk egy hónapban? miket fizetsz neki?
Korodat tüntesd fel .
Csak kíváncsiságból mennyibe kerül a prosti? Am állando barátnő jobb, állando szexpartner meghallgat van kivel veszekedni is:D
barátnőm csodaszép,okos, és NORMÁLIS! számomra minden pénzt megér.. sztem egy jó barátno inkább profitál.
Ha jobban belegondolok semennyit.
Lassan egy eve egyuttelunk, fel eve alberletben, ha barmit veszek neki, azt gyakorlatilag o is fizeti, mert egy szamlank van. Kozos kassza szepsegei.
De egyebkent havi kb 4-5000 ft-ot koltok ajandekokra neki.
Csoki, virag ilyenek.
Feleségemmel közös a kassza, de amit csak ő költ el havonta:
Fodrász:5000Ft, szépségcikkek: kb 2-3 ezer forint.
Meg természetesen a kis ajándékok amiket veszek neki. Ez mikor milyen értékű... pár száz forinttól több ezerig.
De ő is dolgozik, jól keres, de volt olyan mikor csak én dolgoztam, és akkor sem zavart. Mindent megveszek neki amire csak szüksége van.
21/F
11-es
Mi van, irigykedsz? Jó fizetése, diplomája van, egyedül él, csak én vagyok neki, és én csak annyit kértem, hogy hozzon egy sálat.
De ha vigasztal, akkor közlöm veled, hogy nem hordom, mert nem tetszik a mintája. És még csak ki se lehet fehéríteni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!