Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havonta hány FT-ot költesz a barát/nődre? Mit veszel meg neki? Lehet az sampon, óvszer, pizza, kávé, kirándulás.
én nemtudom mennyit költök, de annyi, hogy néha meghívom ebédelni, elhívom fagyizni esetleg veszek pezsgőt vagy valamit.. egyszóval nem sokat költök rá. és ő se rám. csak amennyit jólesik:)
16/L
amúgy mi annyit költünk egymásra, hogy amikor moziba megyünk ő veszi a 2 jegyet (2000 ft) én a kaját (~1000 ft) ez kb havonta egyszer, óvszert meg kb. felváltva veszünk. vagy ha nincs nála/nálam pénz de éhesek vagyunk akkor egy sajtburger vagy valami :D szóval nem sok, de nem is kell. ja, meg néha ő ad pénzt vonatjegyre (visszafelé 80 ft, odafelé 155) de általában magamnak veszem
17/L
Én nem tudom így belőni,de szoktam neki venni néha tusfürdőt ittenre,mivel itt alszik sokat,vagy borotvahabot,vagy főzök neki vmit,vagy csak úgy egyszerűen egy csoki.Ha buliba megyünk felesbe álljuk piát,taxit,ha beülünk vhova akkor ált. ő fizet.
19/L
Albérlet 40 , számla 15 kb .
Pár éve már együt vagyunk .
Ő a hadtápot álja. sokat finomat is főz , el is híztam.
azaz minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!