Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit költesz a barátnődre?
Mondjuk egy hónapban? miket fizetsz neki?
Korodat tüntesd fel .
Passz :D Egy hónap sem ugyanolyan, mint a többi. Néha meghívom valamire, ha épp úgy adódik, de nincs rendszer. Úgy átlagban 3ezer köré saccolom, de ez csak tipp.
20/F
Én akkor érezném hülyén magam, ha nekem kéne fizetni. Az a férfi dolga. Nyilván, ha még a szüleid tartanak el, akkor oké, de egyébként meg:ha egy férfi elhalmozza a nőt, az kedves, figyelmes, udvarol
Ha egy nő, akkor :a férfi családtag, barát, vagy a nő olyan ronda, hogy fizetnie kell a szexért.
Én speciel nyíltan megmondom a barátomnak, hogy most mit szeretnék, mit vegyen nekem. Nem használom ki, tudom a határokat, hogy mennyi a fizuja, és hogy milyen kiadásai vannak, csak akkor költ túl sokat, ha nem várt ajándékot kapok. legutóbb pl. mondtam neki, h. fázik a a nyakam, vegyen nekem sálat, és rögtön kasmírt vett. De általában nem túloz. :)
6. vagyok.
Igen, ő is szokott néha nekem venni dolgokat, főleg egészséges kajákat, és sosem adja magát meg könnyen, ha én akarom meghívni. A legkevésbé sem pénzéhes vagy anyagilag kihasználó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!