Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyit költesz a barátnődre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit költesz a barátnődre?

Figyelt kérdés

Mondjuk egy hónapban? miket fizetsz neki?

Korodat tüntesd fel .

2012. jan. 21. 12:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
korlátlan mennyiségú óvszert, ha kell :D 17f
2012. jan. 21. 12:36
 2/22 anonim ***** válasza:
inkább nem merem kiszámolni:D
2012. jan. 21. 12:37
 3/22 anonim ***** válasza:
Eléggé sokat,de megéri...:D
2012. jan. 21. 12:39
 4/22 anonim ***** válasza:
Nekem ő veszi a fogamzásgátlót,(3 havi adag:5700) ő tölti fel a telefonom (havontakb7-8ezer) Meg az apróbb ajándékok...
2012. jan. 21. 12:43
 5/22 A kérdező kommentje:
:D:D Én is sok fizetek,de nem bánom. És ti engeditek,hogy barátnőtök is fizessen valamit? Mert nekem sokszor erősködik hogy hadd fizessen mittudomén ha elmegyünk moziba veszem jegyeket,ő akarja fizetni kaját,én sose engedem de mindig ripánkodik,hogy hülyén érzi magát.
2012. jan. 21. 12:43
 6/22 anonim ***** válasza:

Passz :D Egy hónap sem ugyanolyan, mint a többi. Néha meghívom valamire, ha épp úgy adódik, de nincs rendszer. Úgy átlagban 3ezer köré saccolom, de ez csak tipp.

20/F

2012. jan. 21. 12:44
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
havi 500 von-t mert nagyon szereti a nyuzott kutyat...
2012. jan. 21. 12:47
 8/22 anonim ***** válasza:
0%

Én akkor érezném hülyén magam, ha nekem kéne fizetni. Az a férfi dolga. Nyilván, ha még a szüleid tartanak el, akkor oké, de egyébként meg:ha egy férfi elhalmozza a nőt, az kedves, figyelmes, udvarol

Ha egy nő, akkor :a férfi családtag, barát, vagy a nő olyan ronda, hogy fizetnie kell a szexért.

Én speciel nyíltan megmondom a barátomnak, hogy most mit szeretnék, mit vegyen nekem. Nem használom ki, tudom a határokat, hogy mennyi a fizuja, és hogy milyen kiadásai vannak, csak akkor költ túl sokat, ha nem várt ajándékot kapok. legutóbb pl. mondtam neki, h. fázik a a nyakam, vegyen nekem sálat, és rögtön kasmírt vett. De általában nem túloz. :)

2012. jan. 21. 12:53
 9/22 anonim ***** válasza:
én engedem h fizessen, így is úgy összességében egy 3/4 részt bőven én csengetek a költségeknek. ami annak a tükrében elszomorító h a tartalékaimat költöm:D
2012. jan. 21. 12:55
 10/22 anonim ***** válasza:

6. vagyok.

Igen, ő is szokott néha nekem venni dolgokat, főleg egészséges kajákat, és sosem adja magát meg könnyen, ha én akarom meghívni. A legkevésbé sem pénzéhes vagy anyagilag kihasználó.

2012. jan. 21. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!