Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szeretsz valakit és megtehe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretsz valakit és megteheted, akkor költesz rá?

Figyelt kérdés
Ez szerintetek lehet egy jele a szeretettségnek/nem-szeretettségnek? Pl. ha a pasinak van pénze, de szinte sose vesz értékes ajándékokat a feleségének, akkor nem szereti eléggé?
2012. jan. 4. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. jan. 4. 20:02
 2/6 anonim ***** válasza:
O My fcking god. Nem vagy te kicsit felszínes?
2012. jan. 4. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:
ha van pénzed és nem dobod meg minimum egy fehérarany,10cm-es gyémántos gyűrűvel akkor szánalmas vagy...pfffff
2012. jan. 4. 20:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Most tényleg hülyeséget kérdeztem?????

Ha a férjem megtehetné, hogy ne egy doboz kólával kedveskedjen nekem havonta egyszer, akkor vajon miért nem inkább mondjuk egy szép fehérneműt vesz nekem?? Ilyen kaliberű dologra gondoltam, bár valóban, 7 év házasság alatt egyszer sem kaptam még ékszert se tőle :-D

2012. jan. 5. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem természetes, hogy azt, aki fontos nekünk, meg akarjuk valamivel ajándékozni. Nem feltétlen valami értékes tárggyal, de néhanapján miért ne? Lehet nem jut eszébe egyszerűen, nem ezt látta otthon. Lehet neked is kéne valami adni neki, hátha eszébe jut viszonozni. Pl. egy üveg jó bort.
2012. jan. 7. 10:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Soha sem jutott eszembe, hogy ajándékot vegyen a párom. Szerintem attól még lehet jó férj, felejtsd el, ez nem dominál egy jó házasságban.
2012. jan. 7. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!