Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki tetszik, és nem tudom h Ő is érez-e valamit irántam. Szerintetek? (bőv. Lennt)
Már nagyon régóta jóban vagyunk,ebben az évben elment gimibe,de még így is tartjuk a kapcsolatot,pedig nem egy suliba járunk..délutánonként együtt vagyunk,és nagyon jól érzem magam vele..és szerintem Ő is velem,hiszen akkor nem lennénk együtt. Vlamelyik nap megbeszéltük h sétálunk,és találkozunk x helyen,de a barátnőm is jönni akart,így felhívtam a srácot h nem lenne-e baj,ha jönne velünk ma Ő is,majd közölte h inkább kettesbe szeretne velem lenni. Mindig magához ölel,fb elköszönésnél szivecskéket küldözget..
Nem akarom neki elmondani h szeretem,mert félek h Ő csak barátként tekint rám,és akkor megromlik a barátságunk. Nem tudom h bevalljam-e neki,mert nagyon rossz lenne ha egy kapcsolat miatt elrontanánk,mert már évek óta Ő a legjobb barátom..csak h nemcsak úgy nézek rá mint egy barátra..:/
szerintetek elmondjam neki h mit érzek iránta ?
14l
Utalgass.. :)
De szerintem te is bejössz neki. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!