Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan dobjam ki, ha szeretem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dobjam ki, ha szeretem?

Figyelt kérdés

Ezt mondja meg valaki...:'(

Szerelmes vagyok a barátnőmbe, nagyon szeretem, imádom őt.

De sokszor viselkedik hisztisen, meg lekezelően...

Utána persze megbánja, meg sír nekem hogy nemgondolta ezeket komolyan...csak iylen ha hisztis...:S

Elegem van ebből már...hogy csunyán beszél velem, utána meg jön talpat nyalni meg sír hogy bocsássak már meg neki..:/

Tényleg nagyon szeretem, és most is a sírás kerülget, de tényleg kezd az eszem felülkerekedni most már a szívemen, hogy elégvolt ebből....:S

MEgszakad a szívem ha kidobom, mert nemnagyon tudom nélküle elképzelni az életemet most... jelen pillanatban...:S

22 éves vagyok, és sztem halálosan szerelmes egy olyan lányba aki NEM érdemli meg...:'((((((((((((((((

aki élt már át ilyet, vagy valami, az segítsen legalább egy kicsit....

köszi...

2012. jan. 20. 20:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
#10: nem tudom elképzelni azt a hímneműt, aki ilyen stílusban írna. Ezért is kérdeztem, hogy leszbi-e, mert szerintem csajról van szó.
2012. jan. 20. 20:35
 12/29 A kérdező kommentje:

pasiból vagyok, csak az első iylen...sosem éreztme még iylet senki iránt sem...:S :/

áhhh nemértheti az aki nem élt át iylet, hogy nemcsak d*gni jár össze egy csajjal, meg néha elviszi ide oda...

minek is kellet nekem ez??!!!!!!!!

miért nem tudtam megmarad sima szeretetnél..áhhh...:S

2012. jan. 20. 20:40
 13/29 anonim ***** válasza:
Ez tuti kamu!
2012. jan. 20. 20:41
 14/29 A kérdező kommentje:
nemaz b*zdmeg...sajnos nem...bár az volnaaaa....:/
2012. jan. 20. 20:43
 15/29 anonim ***** válasza:
57%

10. vok

hát ez nekem úgy néz ki ezaz egész hogy:

van egy srác akinek van egy barátnője akit szeret és állítása szerint rettenetesen mindennél jobban de ki akarja dobni de nem tudja miért. ez egy rájátszás....mintha csak azt akarná ide kiírni "hogy jajjj dejó nekem van valakim aki imádok szeretek" de mindjárt sírok mert egy lelkizős b@rom vagyok.

héjj ! kérdező! más is tudja mindennél jobban szeretni a barátnőjét, de te egyszerűen egy idióta vagy!

vagy FAKE a kérdés.

2012. jan. 20. 20:44
 16/29 anonim ***** válasza:
22 évesen senki sem lehet ilyen. Nem akarom elhinni. Kész!
2012. jan. 20. 20:44
 17/29 A kérdező kommentje:

de b*zdmeg, ha ugybeszél a csajod veled mint egy tróger senkiháziva?! akko mivan? tűröd?

utána meg jön sírni, hogy nemuyggondolta....

2012. jan. 20. 20:47
 18/29 A kérdező kommentje:

imadl:

hát lassan énse...

2012. jan. 20. 20:47
 19/29 anonim ***** válasza:
1. Pofánvágom. 2. Úgy p.icsánrúgom, hogy Debrecenig meg sem áll. Legyél már férfi! :D
2012. jan. 20. 20:48
 20/29 anonim ***** válasza:

najó! elég a hisztiből!

nem vagy egy 14 éves kis hülye idióta gyerek már!

szeret nem szeret szeret nem szeret.....

ha szereted akkor nem dobod ki és leülsz és ezt elmondod neki és adsz neki egy esélyt.

ha nem szereted eléggé akkor meg küld haza

2012. jan. 20. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!