Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dobjam ki, ha szeretem?
Ezt mondja meg valaki...:'(
Szerelmes vagyok a barátnőmbe, nagyon szeretem, imádom őt.
De sokszor viselkedik hisztisen, meg lekezelően...
Utána persze megbánja, meg sír nekem hogy nemgondolta ezeket komolyan...csak iylen ha hisztis...:S
Elegem van ebből már...hogy csunyán beszél velem, utána meg jön talpat nyalni meg sír hogy bocsássak már meg neki..:/
Tényleg nagyon szeretem, és most is a sírás kerülget, de tényleg kezd az eszem felülkerekedni most már a szívemen, hogy elégvolt ebből....:S
MEgszakad a szívem ha kidobom, mert nemnagyon tudom nélküle elképzelni az életemet most... jelen pillanatban...:S
22 éves vagyok, és sztem halálosan szerelmes egy olyan lányba aki NEM érdemli meg...:'((((((((((((((((
aki élt már át ilyet, vagy valami, az segítsen legalább egy kicsit....
köszi...
szerintem egyszerűen sajnáltatod magad és fent hordod az orrod! és eléggé megjátszod magad saját magadnak is!
Férfi vagy??? akkor viselkedj is úgy és ne gondolkozz ilyen hülyeségeken!
ilyeneken a nők szoktak!
tied a csaj!
idióta vagy ha megfteszed ennyi! ébredj már fel vagy szívtál valamit?? ha igen tuti jó anyag!
ezeken gondolkozz el! :) 27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!