Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan dobjam ki, ha szeretem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dobjam ki, ha szeretem?

Figyelt kérdés

Ezt mondja meg valaki...:'(

Szerelmes vagyok a barátnőmbe, nagyon szeretem, imádom őt.

De sokszor viselkedik hisztisen, meg lekezelően...

Utána persze megbánja, meg sír nekem hogy nemgondolta ezeket komolyan...csak iylen ha hisztis...:S

Elegem van ebből már...hogy csunyán beszél velem, utána meg jön talpat nyalni meg sír hogy bocsássak már meg neki..:/

Tényleg nagyon szeretem, és most is a sírás kerülget, de tényleg kezd az eszem felülkerekedni most már a szívemen, hogy elégvolt ebből....:S

MEgszakad a szívem ha kidobom, mert nemnagyon tudom nélküle elképzelni az életemet most... jelen pillanatban...:S

22 éves vagyok, és sztem halálosan szerelmes egy olyan lányba aki NEM érdemli meg...:'((((((((((((((((

aki élt már át ilyet, vagy valami, az segítsen legalább egy kicsit....

köszi...

2012. jan. 20. 20:05
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
légszi oylan komikat ne hogy nem szeretem igazán..mert NEM igaz, tényleg nagyon szeretem sok már abból amit csinál! :S :(
2012. jan. 20. 20:06
 2/29 anonim ***** válasza:
esetleg ha szeretnél erről bövebben beszélni akkor cserélhetnénk egy msn-címet, ez egy olyan téma amit privátba bövebben ki tudnánk taglalni, szóval ha gondolod akkor küldj egy msn elérhetőséget
2012. jan. 20. 20:07
 3/29 anonim ***** válasza:
Beszélnünk kell.... vége van. Szakítok veled.
 4/29 anonim ***** válasza:
dobd ki a pcsába vagy kussolj és tűrj!
 5/29 anonim ***** válasza:
ismerős a story teljes mértékben..
2012. jan. 20. 20:08
 6/29 anonim ***** válasza:
Akkor te most leszbikus vagy?
2012. jan. 20. 20:13
 7/29 anonim ***** válasza:
Ne dobd ki, tűrj, és tanuld meg kezelni. Mindannyian így vagyunk ezzel.
2012. jan. 20. 20:14
 8/29 A kérdező kommentje:
3. bárcsak iylen egyszerű lenne..:SSSSSS
2012. jan. 20. 20:24
 9/29 anonim ***** válasza:
én is megpróbálok neked segíteni ha gondolod írj privátot :D
2012. jan. 20. 20:27
 10/29 anonim ***** válasza:
61%

szerintem egyszerűen sajnáltatod magad és fent hordod az orrod! és eléggé megjátszod magad saját magadnak is!

Férfi vagy??? akkor viselkedj is úgy és ne gondolkozz ilyen hülyeségeken!

ilyeneken a nők szoktak!

tied a csaj!

idióta vagy ha megfteszed ennyi! ébredj már fel vagy szívtál valamit?? ha igen tuti jó anyag!

ezeken gondolkozz el! :) 27/f

2012. jan. 20. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!