Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fognak ennyire a szüleim?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok a nyár közepén leszek 18. Nem iszom, cigizem, drogozom, nem tanulok rosszul, és a koromhoz képest érett vagyok agyilag is.Felbosszant, hogy a szüleim egyáltalán nem engednek nekem szinte semmit sem, pl: a volt barátommal 1 jártam és kb egy hónapja szakítottunk, de a szüleim egyszerűen nem engedték, hogy vele aludjak és most van egy másik barátom, ő pedig elhívott, h menjünk el majd ha letudtam az érettségimet a baráti körével "nyaralni" és erre megkaptam a szüleimtől, h "kislányom neked erre még nincs szükséged 18 évesen még taknyos vagy" más meg 1-2 nap után azzal alszik akivel akar:S miért csinálják ezt?
2009. máj. 27. 17:12
1/9 anonim válasza:
mert nem képesek elfogadni, hogy felnő a lányuk... az én szüleim nem ilyenek, pedig fiatalabb vagyok... de szerintem csak aggódnak, hogy a gyerekük már nem is annyira gyerek... ülj le velük, és oszt meg a gondolataidat, és próbáld velük megértetni, hogy elég érett vagy egy ilyen kapcsolathoz, és nem kell aggódniuk semmi miatt, mert nem csinálsz semmi hülyeséget, ennyire ismerhetnének már :) sok sikert a győzködéshez :P
2009. máj. 27. 17:19
2/9 anonim válasza:
Féltenek. Nem csoda. Egy kicsit belegondolnak: egy hónapos most a kapcsolatotok, elmentek a baráti körrel nyaralni, a mai "normális" felfogás szerint mi akadálya lenne a szexnek? Gondolom, nem akarnak kitenni téged ilyen csoportnyomásnak.
Én is hasonló cipőben jártam 17-18 éves koromban, és így utólag azt kell mondjam, hogy jól tették hogy fogtak, noha akkor nagyon bosszantott. Lehet egy kicsit még jobban kellett volna, mert még így is keveredtem olyan szituációba, ami örülnék, ha kimaradhatott volna az életemből.
Egyébként én is elég érett voltam agyilag, 20 évesen férjhez is mentem, ma is együtt élünk, gyerekeink vannak.
2009. máj. 27. 17:19
3/9 anonim válasza:
Hát ez bizony nem jó. Állj a sarkadra, és mondd el nekik, hogy márpedig te ezt megérdemled, mert meg lesz az érettségid, és ennyi kikapcsolódás neked is jár!
2009. máj. 27. 17:20
4/9 A kérdező kommentje:
ez is zavar, a szex kérdés meg nem téma, mert már nem vagyok szűz de nem fogok senkivel ágyba bújni... 1 hónap után meg pláne h nem... és a srác ami is a fél karját is odaadná értem, egyáltalán nem az a kihasználós fajta.. 24én szóbelizem de előrehozott szal nem is kéne de anyám ezt is kikövetelte, nyelvvizsgám is van és mind2 érettségim írásbelije 5ös lett.. igazán megérdemelhetném... de nem..:S és ráadásul anya elég jó "barátnőm" tudja hogy nem vagyok már "ártatlan" ÉS MÉGIS... olyan érdekes... mindent megteszek, de úgy érzem felesleges hisz nincs "gyümölcs" amit le lehetne "aratni"...
2009. máj. 27. 17:26
5/9 anonim válasza:
Engem nem "fogtak" a szüleim annak idején, ittam, drogoztam, nem tanultam és még sok egyebet csináltam. Most meg 20 évesen próbálom összekaparni az életem..örülj, hogy ilyen szüleid vannak! Komolyan!
2009. máj. 27. 18:00
6/9 anonim válasza:
Kéremszépen a hölgyeményből nagy főboss lesz valamelyik cégnél, ebben biztos vagyok :)
Látszik rajtad, hogy nem vagy annyira visszahúzódó, és ez jó. A szüleidnek pedig kerek perec mond meg, hogy te márpedig elmész mert ennyi neked jár és ezt ők is ismerjék be. Persze nem alpári stílusban, hanem egy családi ebédnél jelentsd ki, és higgadtan vezesd le, magyarázd meg. Ők is voltak fiatalok, ők is mászkáltam, te pedig 18 leszel és semmi baj nincs veled, jól tanulsz, egy álomgyerek vagy. Az anyutól való leszakadásnak itt az ideje, és ezt ők is tudják. Állj a sarkadra, és tedd meg a szükséges lépéseket, mert menne neked ez diplomáciai úton ne is tagadd ;)
2009. máj. 27. 18:09
7/9 anonim válasza:
Szia!
Hát nagyon egy cipőben járunk, én most irtam ki kérdést,a különbség, egy évvel vagyok idősebb,és több ideje vagyok a barátommal együtt. Én is szeretném tudni a választ a kérdésedre. Nem tudom téged mennyire fognak,de ha este 7-re érek haza,az már itt hatalmas bűn. Mellesleg a gép előtt ülnék egész este,nem tudom mivel jobb ez nekik. Énsem adtam okot arra,hogy ne bizzanak bennem...
2009. máj. 27. 20:14
8/9 anonim válasza:
17:19-es vagyok. Amit a kommentedben írtál, azok után nekem is az a véleményem, hogy higgadtan beszéld ezt meg velük. Ilyen körülmények között el kellene engedjenek. Kérdezd meg tőlük, mi az akadálya annak, hogy elengedjenek. Hátha sikerül valami okot vagy félelmet felderíteni, amit orvosolva mégiscsak belemennének.
2009. máj. 27. 22:09
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a válaszokat, tegnap megbeszéltem édesanyámmal normálisan a dolgokat... és azt mondta elenged nyaralni:) szóval most örülök, h sikerült elérnem:) köszi a válaszokat még1szer!:D és remélem nem leszek főboss:D csak egy sikeres közgazdász és olasz-angol tolmács:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!