Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm 17 évvel idősebb nálam, külsőre és belsőre is hasonlít rám és nagyon egy hullámhosszon vagyunk ettől még lehet tartós a kapcsolatunk?
Egyébként ha tökéletes választ akarsz, akkor ez az!
"Kapuzárási pánik......még épp tüzel a kis m#ffja és jól jön egy ilyen 6 lövetű csődör.Kurogatni,persze.Be ne vedd már,hogy testi-lelki társának tart.....nusika.És ő nem a barátnőd,hanem a szeretőd,te meg csak a kanja vagy. Ja,a kérdésre pedig,persze,hogy lehet tartós,míg te birod tölténnyel,ő meg szusszal...."
Semmi. Idővel majd megtudod. (csak akkor nehogy késő legen már)
Keresgélj tovább. Nem vagy még olyan öreg, hogy feladd.
Engem is átb@sztak (mint írtam) De ettől még nem mondom azt, hogy minden pasi lúzer köcsög, a többinek meg van barátnője. :)
Majd eljön neked is! És hiszem, hogy nem lesz 17 évvel idősebb. De ha egy ilyen bekebelez, attól te nem menekülsz, amíg ő nem akarja. És utána is csak kísérteni fog.
(és ezt nem csak a saját példámról veszem, sajnos láttam már többet is. :()
Idiótaság! Valószínű azért tette föl a kérdést, mert számít neki mások véleménye. Ha magában akarja csak elintézni a dolgot, akkor megteszi GYIK nélkül gondolom.
Szerintem te magad is érzed, hogy ez nem oké, hiába mondják itt páran. És talán pont ezért is mondod azt, hogy "nem akarod feleségül venni, de tartós kapcsolat..izé, nem is tudom" stb. Mert nem vagy biztos magadban. És ez jogos is.
A másik válaszodban meg már azt írod, hogy nem úgy tervezted, hogy ilyennel alapítasz családot. Akkor most hogy is van ez?
Szerintem te csak ki vagy égve, és jobb híján abban a vén luvnyában keresed a társat. Biztos jó ember, biztos nagyon szép is, de öreg. Hozzád az. Gondolj bele, 6 év múlva te jóképű 33 éves férfiisten leszel, ő pedig 50 éves...nagyi? Igen, az ilyen korú nőknek már unokájuk van.
Kellesz neki. Most. Mert viszket a sunája. Mert unja a férjét, vagy mert nincs neki férje. De abban igaza van az egyik válaszolónak, hogy nem a lelki társa vagy. Hanem a pincsikutyája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!