Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek, várjak?
Szóval az van,hogy egy hónapos beszélgetés/találkozás után össze jöttem a lánnyal pont ma két hete,de ma is lett úgymond vége.A gond az volt hogy volt két kisebb kis összeveszésünk.És az utolsót megbeszéltük,élőbe de aztán ugye haza jöttem és fb-n beszélgettünk és másnap meg már úgy beszélgettünk mint két haver ami rosszul esett nekem nem írta azokat a dolgokat amiket eddig.H hiányzok neki stb.És ma meg kérdeztem h mit érez irántam?És azt mondta h nem tudja mert bizonytalan lett,hogy már többször is veszekedtünk és csak 2 hete voltunk együtt.és azt mondta kell neki pár nap hogy elgondolkozzon h mi legyen.Szerintetek ez mit jelenthet? van még esélyem nála ?
köszönöm
hiányzol! én is azt írom amit akarok, de valóságban 1 cseppet sem hiányzol nekem
sőt, tudok nevetni is :D de pokerasrcal ülök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!