Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdeményezzek vagy várjak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeményezzek vagy várjak?

Figyelt kérdés

A szaktársamról van szó, akivel jó viszonyban vagyok, mostanában kezdtem el beszélgetni vele (szeptembertől ismerem). Úgy veszem észre, hogy ebből lehetne egy komolyabb kapcsolat, de vizsgaidőszak van, tanulás van... meg régészeten is 30an vagyunk, ha nem jön össze a dolog akkor minden nap rossz lesz így látni... :S

Ti hogy kezdenétek "ebbe" bele?

19F

2012. jan. 7. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Látod látod most motiválhat a lány a tanulásra. :) Én a lánynál kezdeném el pedzegetni, egy olyan jellegű találkozás lehetőségét.:)
2012. jan. 7. 16:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg ,hogy mi lenne ha együtt tanulnátok?:-)
2012. jan. 7. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Ülj mellé, és kezdjetek el beszélgetni :)
2012. jan. 7. 16:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Dettó ugyan ez a helyzet velem, de annyi h én adtam neki pár jelet szóval ha nem buta csaj sejti h bejön nekem :)
2012. jan. 7. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!