Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit csinálljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mangócska kérdése:

Szerintetek mit csinálljak várjak ne várrjak?

Figyelt kérdés
Van egy lány nagyon jóba vagyok velle pár hónapja de télleg negyon jóba lányok közül legjobb barátom. és már volt egy eset nemrég. Nem én kértem meg a haverom de megkérdezte a lánytól hogy nem-e szerelmes belém és ő azt mondta hogy :hát nagyon j barátja vagyok és amit ő irántam érez az sokkal több mint barátság. Ezt mondta de amikor beszélünk chat-en vagy élőbe telljesen máshogy viselkedik . és nem tudom hogy mit mondana? Ha rákérdeznék.
2011. dec. 27. 01:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ezt csak úgy tudhatod meg, ha megkérdezed. Minek várni? x)
2011. dec. 27. 01:32
 2/3 anonim ***** válasza:
kérdezd meg!
2011. dec. 27. 01:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyszer volt egy esetXD (Boncz-Nádas jelenetében van ez a fordulat, nézd meg, istenkirály... Szigorúan ellenőrzött vonatok a címe )

De a kérdésre a válasz: szerintem is kérdezd meg, vesztenivalód nincs.

2011. dec. 27. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!