Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem, beleestem a lakótársamba. Mi a fenét csináljak?
Kb. fél éve költöztem hozzá - eddig nem volt lakótársa.
Rengeteget beszélgetünk, együtt főzünk, hülyéskedünk; elég jól megvagyunk.
Nincs barátja, eléggé forever-alone tud lenni - akkor persze, megy a közös gyógybeszélgetés stb. És nyilván jól esik neki a bók (máskor is); eleinte kicsit furcsállotta*, de ugye.. miért ne?
Pár napja kicsit iszogattunk, szerencsére nem tűnt fel neki, de nem lehet a melleit nem észrevenni. És én ilyenkor udvarolok.. nagyon! Imádom a humorát, a fantáziáját meg amikor felváltva anekdotázunk. Viszont nem akarok repülni meg nem akarok elrontani valami jót, ami eddig működött. :/
(Ráadásul az ágyaink kvázi egymás mellett vannak, egy vékony fal választja el őket; és elég érdekeseket szokott álmodni stb.)
"Azt hiszem, beleestem a lakótársamba. Mi a fenét csináljak?"
Mássz ki belőle. :P
Hát azért csak ki kellene fejezni valahogy! :P
Mondjuk ne rögtön a nyelved bedugásával kezd, de szégyenleni miért is kellene?
Nem szégyellem, bár egy kicsit félek.. nem akarom, hogy emiatt kitegyen mondjuk félév elején vagy megharagudjon.
Megpróbálom elnyújtani az egészet, akkor lassan.. csak elég nehezen bírom.
Ne elnyújtsd, hanem adj irányt...
Hívd el randizni, mozi, koncert, kocsma - szóval, hogy azon túl, hogy egy lakásban laktok is lehet további közös része az életeteknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!