Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Totál beleestem 2 csajba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Biztosan valamelyiket jobban szeretem, de hogyan jöjjek rá, hogy melyiket?
Ja és olyat nem kérek, hogy gondolkodjak el mélyen, meg ilyesmi, mert azt már próbáltam, és mindig arra jutottam, hogy nem tudom. Ez már röhej, valaki segítsen...
2011. nov. 13. 18:12
1/8 anonim válasza:
keféld szét öket és rakd össze egy normálisra :D
2/8 anonim válasza:
Csinál azt, mint Ross a Jóbarátokban :D Írj listát a 2 csajról.
Bocsi, jobbat nem tudok :/
3/8 anonim válasza:
Szia! Ha nem tudsz választani, arra próbálj rájönni, hogy a két lány közül melyik akar jobban Téged, és a mellett dönts!
4/8 A kérdező kommentje:
Ok, bonyolódik a helyzet: legjobb barátnők, ezért lehetetlen az egyikhez közelednem, a másik tudta nélkül...
2011. nov. 13. 18:52
5/8 anonim válasza:
Hát.. hú nehéz.. és ők hogy viszonyulnak hozzád?
6/8 A kérdező kommentje:
Hát szoktunk beszélgetni, de nem sűrűn, de akkor élvezik a poénjaimat, meg jól el tudunk dumálni. Sokszor rám néznek, és csak úgy elkezdenek röhögni, és tudom h rólam van szó, de idegesít az, hogy nem tudom pontosan miről beszélnek...
2011. nov. 14. 16:17
7/8 anonim válasza:
Egy darabig kerüld mindkettőt. Amelyik hiányzik, vagy jobban hiányzik, azt kell választani.
Vagy gondolj arra, ha eltünnének örökre, melyik hiányát nem bírnád.
8/8 anonim válasza:
ismered mindkettőt eléggé? lehet hogy külsőleg mindkettő tetszik, de lehet hogy ha jobban megismernéd mindkettőjüket akkor egyértelmű lenne, hogy melyikkel tudnál elképzelni többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!