Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok szerelmi csalódásokat?
25km-t bicikliztem délután, miután odaértem a lányhoz, akitől aznap reggel búcsúztam el és azt mondta telefonon, hogy nincs otthon, majd 25km-t gyalogoltam, mert visszafelé kidurrant a kerék...
Pusztulat az ilyen nőre!!!!!!!!!!
Hát nem is tudom ,hogy kinek mi a szerelmi csalódás.Írok pár sort és döntsd el hogy ez csalódás-e vagy szimplán hülye vagyok.16 évig éltem a párommal kisebb-nagyobb megszakításokkal.tavaly előtt megcsalt a legjobb barátnőmmel,ami enyhén szólva is sokkoló volt(számomra).
egy évig még vele voltam azután elhagytam.most ugyan abban a városban élünk de külön,viszont napi szinten járok át hozzá,és van amikor lefekszem vele mert még mindig nagyon szeretem.ő sem közömbös de járja a maga útját és így van barátnője kb 2 hete.átverve érzem magam miután csak ma tudtam meg a dolgot és nem szólt.átéltem ugyan azt az érzést mint amikor a barátnőmmel csalt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!