Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mondanátok szerelmi csalódásokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondanátok szerelmi csalódásokat?

Figyelt kérdés
könnyebb feldolgozni, ha tudod, hogy nem vagy egyedül :/
2012. jan. 19. 20:34
 1/6 zseni001 ***** válasza:
2012. jan. 19. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:
igen, valóban jobb :(
2012. jan. 19. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:

25km-t bicikliztem délután, miután odaértem a lányhoz, akitől aznap reggel búcsúztam el és azt mondta telefonon, hogy nincs otthon, majd 25km-t gyalogoltam, mert visszafelé kidurrant a kerék...

Pusztulat az ilyen nőre!!!!!!!!!!

2012. jan. 19. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
nem.
2012. jan. 19. 21:29
 5/6 anonim válasza:

Hát nem is tudom ,hogy kinek mi a szerelmi csalódás.Írok pár sort és döntsd el hogy ez csalódás-e vagy szimplán hülye vagyok.16 évig éltem a párommal kisebb-nagyobb megszakításokkal.tavaly előtt megcsalt a legjobb barátnőmmel,ami enyhén szólva is sokkoló volt(számomra).

egy évig még vele voltam azután elhagytam.most ugyan abban a városban élünk de külön,viszont napi szinten járok át hozzá,és van amikor lefekszem vele mert még mindig nagyon szeretem.ő sem közömbös de járja a maga útját és így van barátnője kb 2 hete.átverve érzem magam miután csak ma tudtam meg a dolgot és nem szólt.átéltem ugyan azt az érzést mint amikor a barátnőmmel csalt meg.

2012. jan. 19. 23:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolso: Normalisnak tartod magad ?
2012. febr. 14. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!