Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt múlt el a szerelmi bánatotok? Nagyon kutyául vagyok.
nekem másfél év(Y) és azóta se teljesen
bár most 3 hónapja szerelmes vagyok nagyon a barátomba
de az előzőt nehéz felejteni
az új barátom segített..és halad a felejtés irányába vele
nekem junius kozepe ota tart es csak egyre rosszabb mert egyre jobban hianyzik es egyre tobb mindenrol jut eszembe tehat egesz nap ra gondolok es ami a legroszabb h ez latszik a jegyeimen is:(( nem tudom meddig fog nekem tartani lehet h egy elet sem lesz eleg kihevernem..:/ 1. szerelem volt vagy is most is az..
16/L
3 hete veszítettem el az első igazi nagy szerelmemet :((
Az első 2 hét pokol volt....
-könnyeztem mindig
-nem tudtam aludni
-nem volt kedvem semmihez
-utáltam itthon lenni,kóvájogtam...
Most a 3. hét már valamivel jobb
-Igaz még most is csak hajnal 4-5-kor tudok elaludni
-Naponta megnézem vagy 10-15X a facebook profilját kinek mit ír
-Annyira már nem vagyok feszült,ideges
De még mindig iszonyatosan szeretem,nem találkoztunk már 3 hete,megkértem,hogy ne is írjunk egymásra facen ,hogy eltudjam felejteni de már annyira szeretnék vele találkozni :((
De nem lehet mert csak magammal szúrnék ki :(
Egy sima szerelem szerintem 1,2 hónap alatt elmúlik de ha életed első igaz szerelme ahogyan nekem is akkor benne lesz fél-1 évbe biztosan :(
Az érzelmek elfognak múlni,a szerelem tüze ki fog égni de ettől függetlenül csomó minden majd az életben emlékeztetni fog rá ... :((
Az én barátnőm már összejött egy új fiúval,pokol mert még szerelmes vagyok belé és addig nem tudok más lányra nézni mint következő barátnő jelölt :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!