Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Múlt hét pénteken ismertem meg egy srácot egy buliban. Szimpinek tűnt meg vonzónak is, elkérte a számom, hétfőn felhívott.
Leráztad, még is mit vársz?
Írj neki egy sms-t, konkrét időponttal, hellyel, és legyél ott!
Mit jelent az, hogy "kimegyek hozzá?"
Ilyenkor az szokott következni normálisan, hogy egy semleges területen találkoztok, és csináltok valamit együtt. A "kimegyek hozzá" úgy hangzik, mintha az ő területére mennél, amitől jogosan ódzkodhatnál, amíg meg nem ismered őt jobban.
Szóval most nálad a labda, kitalálsz valamit, és randira hívod a vizsgád utánra.
A negatív gondolkodásoddal magad ellen dolgozol, ezen racionális gondolkodással léphetsz túl. Úgy értem, hogy lehet, hogy nem jössz be neki, de láthatod, hogy lehetsz jobb is, és tehetsz érte.
Az is lehet, hogy ő nem jön be neked.
Tényleg, miket írtál azóta neki? Nem értem, hogy miért írtál.
Nekem se lenne kedvem veled beszélgetni, miután leráztál, és várhatnék rád két hetet. Lehet, hogy megérnéd, de semmit nem tettél, hogy erről meggyőzz. Majd találkozok más lánnyal, aki hajlandó velem randizni.
Szóval vagy most, vagy soha. Két hét múlva: hülyeség.
Még ha vár is két hetet, akkor is addig mit csináljon? Ő nagyon helyesen személyesen szeretne veled ismerkedni, máshogy talán nem tud, vagy nem szeret.
Szerintem nagyon fura lenne két hétig jópofizni telefonon, cseten, levélben, szóval nem tudom mit vártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!