Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Múlt hét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Múlt hét pénteken ismertem meg egy srácot egy buliban. Szimpinek tűnt meg vonzónak is, elkérte a számom, hétfőn felhívott.

Figyelt kérdés
Megbeszéltük, hogy ma kimegyek hozzá, és ha józanon is érdekesnek találjuk a másikat akkor adunk egy esély a dolognak, de én lemondtam, hogy tanulnom kell a holnapi vizsgámra. De igazából azért mondtam le, mert félek, hogy kiábrándul. Aztán azóta ilyen távolságtartó, meg nem válaszol arra amit írok neki.
2011. dec. 22. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Leráztad, még is mit vársz?

Írj neki egy sms-t, konkrét időponttal, hellyel, és legyél ott!

2011. dec. 22. 16:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a '88 a születési dátumodra utal, akkor te bizony egy igazi vesztes vagy! 23+ évesen ilyen szinten lenni? A frusztrációd önbeteljesítő jóslattá vált, hiszen attól féltél, hogy kiábrándul belőled, és ez meg is történt a félelmed miatt. Amit tehetsz: próbáld meg te elhívni valahová, mondjuk holnapra!
2011. dec. 22. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezt bizony elszúrtad...
2011. dec. 22. 16:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent az, hogy "kimegyek hozzá?"

Ilyenkor az szokott következni normálisan, hogy egy semleges területen találkoztok, és csináltok valamit együtt. A "kimegyek hozzá" úgy hangzik, mintha az ő területére mennél, amitől jogosan ódzkodhatnál, amíg meg nem ismered őt jobban.

Szóval most nálad a labda, kitalálsz valamit, és randira hívod a vizsgád utánra.

A negatív gondolkodásoddal magad ellen dolgozol, ezen racionális gondolkodással léphetsz túl. Úgy értem, hogy lehet, hogy nem jössz be neki, de láthatod, hogy lehetsz jobb is, és tehetsz érte.

Az is lehet, hogy ő nem jön be neked.

Tényleg, miket írtál azóta neki? Nem értem, hogy miért írtál.

2011. dec. 22. 16:48
 5/7 A kérdező kommentje:
azt írtam neki, hogy ne haragudjon, nem akartam, h úgy tűnjön mint ha hülyíteném, máskor szívesen találkozom vele. de az csak két hét múlva lehetséges, mert addig nem leszek Pesten. és mondta, hogy jó, de mégis olyan távolságtartó azóta meg alig ír.
2011. dec. 22. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem se lenne kedvem veled beszélgetni, miután leráztál, és várhatnék rád két hetet. Lehet, hogy megérnéd, de semmit nem tettél, hogy erről meggyőzz. Majd találkozok más lánnyal, aki hajlandó velem randizni.

Szóval vagy most, vagy soha. Két hét múlva: hülyeség.

2011. dec. 22. 18:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Még ha vár is két hetet, akkor is addig mit csináljon? Ő nagyon helyesen személyesen szeretne veled ismerkedni, máshogy talán nem tud, vagy nem szeret.

Szerintem nagyon fura lenne két hétig jópofizni telefonon, cseten, levélben, szóval nem tudom mit vártál.

2011. dec. 22. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!