Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kulso vagy belso? Mennyire fontos mikor baratot/baratnot valasztunk?
aki azt mondja, hogy a külső nem számít, az vagy hülye, vagy hazudik. Persze, ahogy te is írtad, nem a legfontosabb, de azért koránt sem elhanyagolható.
Szerintem aki ilyesmiért szól meg, az vagy hülye, vagy irigy. Egyikkel sem kell foglalkozni.
Szerintem az, hogy azok kozott keresgelsz akik kulsore is tetszenek, az termeszetes.
Viszont azt hiszem volt mar reszem "a kulso nem fontos" kapcsolatban.
Kb15 eve ismertem a sracot, nem tul kozelrol, evfolyam tarsak voltunk, voltak kozos haverjaink, egy helyre jartunk szorakozni, de valahogy mi sosem kerultunk barati viszonyba, csak ismertuk egymast. Aztan valahogy osszekeveredtunk egyszer, elkezdtunk beszelgetn, es annyira elveztuk egymas tarsasagat, hogy rovidesen minden nap talalkoztunk es vegul termeszetesen ossze is jottunk. Mar nem vagyunk egyutt, de meg mindig joban vagyunk.
Annak ellenere, hogy sosem neztuk ki egymas a kulso alapjan magunknak mikor mewgismertuk a masik belseje, megis osszekerultunk. Mert nem a kulso szamitott.Ha tetszettunk volna egymasnak kulso alapjan, akkor a 15 ev alatt mar biztos kozelebb kerultunk volna mivel a lehetoseg meg lett volna.
Szerintem ilyesmire vonatkozik a "nem a kulso..." es nem ugy, ahogy a tobbseg gondolja. De csak azota gondolom igy, hogy velem ez igy megesett.
Az, hogy a kulsot is nezed, nem gaz egyaltalan. Ha valaki jonne ugy, ahogy nekem jott ez a srac, biztos teged sem zavarna, hogy eredetileg nem is tetszett.
Senki sem fogja rossz néven venni....
a külső is lényeg, de nem a legfontosabb...
szerintem az a férfi, aki egy fokkal szebb az ördögnél, már szép... és ha megismered és szimpatikus, már nem számít, hogy néz ki
de sok esetben a külső tükrözi a belsőt, pl. ha egy férfi elhanyagolt, vagy nagyon kövér... az ilyennekkel nem azért nem ismerkedek szívesen, mert nem esztétikus, hanem mert látom rajtuk, hogy valami nincs rendben velük
én szerettem bele neten férfibe, aki szegény bűnronda volt, de amikor találkoztunk, gyönyörűnek láttam, mert nagyon szerettem. és volt olyan is, akibe azt hittem szerelmes vagyok, de amikor levágatta azt a csodálatos haját és meghízott már nem is tetszett:D
A külső legyen összhangban a belsővel, és akkor biztos nem döntöttél rosszul!
Persze legelősször a külső alapján választunk, az alapján megyünk oda flörtölni vkihez, aztán lehet ha beszélgettek 10 percet már nem is szimpi az illető! De lehet ez fordítva is!
Nekem külsőleg annyi elvárásom van, hogy úgy nézzen ki, mint egy férfi. Undorodom a vékony, cingár pasiktól! Persze azért ne legyen egy testépítő se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!