Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek maximum hany eves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek maximum hany eves korig lehet szerelemrol beszelni egy parkapcsolatban?

Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 11:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen lehet hogy igy van,kivancsi voltam velemenyekre,en 60 vagyok (gondolom most a fiatalabbak vigyorognak) de fiatalkori ballepeseim miatt nem ugy alakult az eletem ahogy szerettem volna,most pedig mar nincs mikor valtoztatni es rendbehozni.Koszonom !
2012. jan. 19. 12:29
 12/20 anonim ***** válasza:
Mi a túró köze van a szerelemnek ahhoz, hogyan néz ki a másik? Valamit te nagyon nem értesz a szerelemmel kapcsolatban.
2012. jan. 19. 12:40
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy 90 evesen olyan vonzoan nezhetel ki !
2012. jan. 19. 12:43
 14/20 anonim ***** válasza:
A kérdező biztos szexuálisan vonzónak találta a 24 éves óvónénit is 5 évesen.
2012. jan. 19. 12:50
 15/20 A kérdező kommentje:
Sajna,nem erti itt mindenki a temat.
2012. jan. 19. 12:55
 16/20 anonim ***** válasza:

Ez baromság! Én mindig a korban hozzám közel állókhoz vonzódtam, és pl. 20 évesen el nem tudtam képzelni, hogy hogy lehet vonzónak találni egy negyvenes pasit. Most már korban közel járok a negyvenhez, és nagyon is vonzónak tudom találni az ilyen korúakat, és a fiatalabbakat egyáltalán nem.

Tehát pontosan el tudom képzelni, hogy 60 évesen a 60 körülieket, 90 évesen pedig a 90 körülieket tartsam vonzónak.

Normális esetben ez így működik.

Ugyanakkor ismerek olyat, aki 90 évesen abszolút nincs tisztában a saját korával, és 30-as nőket nézeget. De az illető nem egészen normális - nem emiatt, hanem tényleg bolond!

2012. jan. 19. 12:57
 17/20 anonim ***** válasza:

"Ugyanakkor ismerek olyat, aki 90 évesen abszolút nincs tisztában a saját korával, és 30-as nőket nézeget."

Tud élni az öreg:P

2012. jan. 19. 13:09
 18/20 anonim ***** válasza:

"Tud élni az öreg:P"

Pont az a lényeg, hogy csak nézegeti őket, és hülyét csinál magából. :(

2012. jan. 19. 13:16
 19/20 Click0218 válasza:
Egy családi jó barátunk anyósa (78 éves) jár ilyen nyugdíjas napközibe és sokáig kibírhatatlan volt. De mostanában randizgat egy 83 éves bácsikával és az öregasszony teljesen kifordult önmagából sokkal jobban viszonyul a családjához, bár még vannak kilengései de a lényeg hogy az öreg hölgy és a bácsika ismét szerelembe estek mert már csak egymás miatt járnak napközizni :)
2012. jan. 19. 19:01
 20/20 A kérdező kommentje:
Meghato,szanalmas,szomoru stb. mert tudhato hogy mar nem sokaig tarthat.
2012. jan. 20. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!