Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 13 eves lany,18 eves fiu. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 eves lany,18 eves fiu. Mit gondolsz rola?

Figyelt kérdés
8 honapja vagyunk eggyut.En a lany vagyok.A fiu se nem dohanyzik,se nem iszik,se nem jatekgepezik,se nem drogozik,es a legfobb SZERET.Eddig csak petting volt koztunk.Mit gondolsz errol?
2009. máj. 27. 13:31
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
79%

nem tudom, hogy egy 18 éves mit láthat egy 13 évesen...

mármint a testre gondolok. és neki nem ciki, hogy egy 13 éves kislánnyal jár?

amúgy szerintem sem bírja ki 1 évig szex nélkül, és ha bármi is történik, akár erőszakkal, akár nem, az pedofília.

2009. máj. 27. 14:29
 22/41 anonim ***** válasza:
72%
Egy 18 éves fiúnak és egy 13 éves lánynak teljesen mások az igényeik. Egy ilyen idős fiú már valószínűleg épp javában élne nemi életet, míg te még 14 évesen is nagyon fiatalka leszel hozzá. 5 év mondjuk egy jó 10 év múlva már semmit nem számítana. De így te még nagyon gyerek vagy, ő pedig már szinte felnőtt. Neked még a pajtásszerelemmel kellene foglalkoznod maximum, nem azzal, hogy nemsokára lefekszel a pasiddal!
2009. máj. 27. 14:39
 23/41 anonim ***** válasza:
89%

nem erdekelnek a lepontozok, szoval a valaszom pontozastol fuggetlen...

Bocsi, de felteszel itt egy kerdest es ha negativ kritikat kapsz (ami azert szerinted is varhato volt kulonben nem kerdeztel volna ra) akkor te vagy az akinek rosszul esik.

Nem voltam agybajos, szellemi fogyatekos sem semmi...megis 13 evesen nem tudom de nekunk nem volt szegyen meg babazni...esetleg futkoraszni, bujocskazni az udvaron.(pedig nem vagyok idos, 19 eves leszek)

Amugy a legnagyobb hiabasak ezert a szuleid, es a baratod. A szuleid reszerol felelotlensegnek tartom, hogy 13 evesen egyaltalan van lehetoseged arra, hogy pettingelj...fogadjunk, hogy azert arrol nem szamoltal be otthon!? (ha igen akkor arrol is megvan a velemenyem, de ez mar mas tal teszta...)

A 18 eves baratod meg meg nem jar papirtasakkal a fejen? egy felnottkoru egy kisgyerekkel, egy altalanos iskolassal PETTINGEL...te jo Eg!

Aztan jovoben majd elmondhatja, hogy altalanos iskolas baratnoje van, milyen jo lesz...:D

teljesen masok az igenyeitek neked elsosorban most tanulni kell, es nem azon jarjon az eszed hogy mikor veszted el a szuzessegedet, es mikor pettingelhetsz legkozelebb a baratoddal. VAgy ez az uj divat 5.-ben? nem hiszem el!!!!!!!!!!!! nekunk annakidejen a legdurvabb mondjuk egy szajra puszi volt es azt sem rendszeresseggel hanem mondjuk egyszer-ketszer amirol csamcsogtunk 1-2 honapot...

de mindegy ez a Te eleted es ugy lovod el, ahogy akarod.

maskepp most ha azt gondolod hogy egy prud pi.a vagyok akkor elmondom azt is, hogy tevedsz, tobb mint masfel eve van baratom, es nem volt ciki 17-18 evesen szuznek lenni...es semmirol nem maradtam le, egyebkent Te sem maradnal le semmirol.

Na minden jot, koszi a lepontozast, elore:)

2009. máj. 27. 14:51
 24/41 anonim válasza:
30%

14 eves voltam amikor osszejottem egy 18 eves sraccal, 7 honap utan fekudunk le eloszor a szuletesnapjan. szeressuk egymast es ezert jo is volt, mai napig egyutt vagyunk, de te mindenkeppen varj 14 eves korodig es akkor mar megtehetedd ha ugy erzed h szeret es utanna nem fog otthagyni ... csak is akkor fekudj le vele ha biztos vagy a husegeben

18/L

2009. máj. 27. 14:57
 25/41 anonim ***** válasza:
33%
Ha úgy kérdeznéd hogy 15-16 éves lány 20-21 éves fiú úgy oké de így?
2009. máj. 27. 14:59
 26/41 anonim ***** válasza:
37%
nem hozzád való korban punktum.
2009. máj. 27. 15:23
 27/41 anonim ***** válasza:
95%
Azt gondolom, hogy egy nagyon eldeformált értékrend fog kialakulni benned. Most még azt gondolod, hogy jaj de szeretem meg vár rám, meg lefekszem vele 14 évesen, hiszen akkor már nem tiltja a törvény, mert én megtehetem, mert megengedik a szüleim és úgyis 5ös vagyok a suliban, tehát nagyon okos meg érett. Aztán majd később rájössz (vagy nem), amikor évek óta a védekezéssel, az esetleges eseményutánival (óvszerszakadás stb) (hiába védekeztek bármikor adódhat patthelyzet ), változatosság hiányával fogsz szembesülni, hogy hoppá. Talán mégse kellett volna mindezt ilyen korán elkezdeni és lettél volna még kicsit gondtalan kis/nagy gyerek. Itt nem az érettségről van szó, hanem arról, hogy vannak helyzetek, amiket minél idősebb vagy annál könnyebben tudosz kezelni, megoldani. És most mondhatod persze, hogy szeret a barátod, meg soha nem hagyna magadra. De amikor majd olyan helyzetben leszel, hogy bármi történik a felelősség ellenére, vagy bármi miatt késik a menstruációd (főleg h nagyon fiatal vagy) és betegre fogod aggódni magad, hidd el, hiába mondogatja a barátod, hogy melletted áll bármi is lesz, nagyon keményen rá fogsz jönni, hogy ez akkor is a te életed, a te tested és hiába 50-50% ez egy nagy hülyeség, mert akkor is te viszed a nagyobb balhét, te csinálod a teszteket, a saját tested miatt aggódsz. Hát ez van/lesz. Ez vár rád. Ez nem egy bal jóslat, ez egyszerűen hozzá tartozik a szexuális élethez, mert akármilyen jó meg szép is, nem lehet minden fenékig tejfel. És mit csinálsz ilyen helyzetekben 13-14-15 évesen?
2009. máj. 27. 15:28
 28/41 A kérdező kommentje:

A hosszu komentelonek:

Nem pontozlak le,nincs miert.

Masok valaszan sem sertodtem meg,nem tudom miert mondasz ilyet.

Talan mert anyuek is latjak hogy mennyire eretteb vagyok a koromnal azert engedik.

Tudom hogy semirol sem maradok le.Es nem is sietek.

Mondhatsz amit akarsz.

Nem sietek sehova.

Nme tartom magam felnottnek egyaltalan.

Ha ismerned az egesz helyzetet es ha ismernel engem fogadjunk hogy nem igy beszelnel.

Mindegy

2009. máj. 27. 15:30
 29/41 anonim ***** válasza:
29%
szerintem sincs semmi rossz ebben. nekem is volt 14 évesen 18 éves barátom. szerettük egymást :) És még ma is együtt lennénk ha nem költözött volna ki USA-ba. nem értem mért mondják hogy "éretlen kislány" vagy, nem mindig a kor számít. én is érettebb voltam
2009. máj. 27. 15:37
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Inkább te vagy bolond, de a barátod nem fog büszkélkedni veled az egyetemen arra készülj fel. :)
2009. máj. 27. 17:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!