Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 13 eves lany,18 eves fiu. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 eves lany,18 eves fiu. Mit gondolsz rola?

Figyelt kérdés
8 honapja vagyunk eggyut.En a lany vagyok.A fiu se nem dohanyzik,se nem iszik,se nem jatekgepezik,se nem drogozik,es a legfobb SZERET.Eddig csak petting volt koztunk.Mit gondolsz errol?
2009. máj. 27. 13:31
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
92%
5év ilyen korban??? Nem tudom.
2009. máj. 27. 13:32
 2/41 anonim ***** válasza:
67%
Azt gondolom, hogy egy 13 éves gyerek nem érett kapcsolatra sem másik gyerekkel, sem pedig nagykorúval. Mellesleg le is csukják, ha lefekszik veled...Nem árt, ha tudsz róla.
 3/41 A kérdező kommentje:
Hat 5 ev:) De miert mondod?:)
 4/41 anonim válasza:
48%

Szerelemben nincs akadály!

Ha szeretitek egymást miért ne? :)

2009. máj. 27. 13:33
 5/41 A kérdező kommentje:
Igen,tudom hogy lecsukhatjak,de NINCS MIERT.Nem fekudtunk le es nem is fogunk,eddig is vart ram,ezutan is fog.
2009. máj. 27. 13:33
 6/41 anonim ***** válasza:
74%
14éves korodig mindenképpen várjatok a szexuális élettel, biztosan nem szeretnéd ha eljárás indulna ellene megrontásért...amúgy szerintem 13 évesen még nagyon gyerek vagy, mind testileg, lelkileg és szellemileg...
2009. máj. 27. 13:35
 7/41 anonim ***** válasza:
61%
arra gondolok, hogy hol van a 13 eves kislanynak ez esze, hol van az anyukaja es az apukaja? hogy miert nem tudjak kordaban tartani...tovabba arra is gondolok, hogy hol van a 18 evesnek az esze?
2009. máj. 27. 13:37
 8/41 anonim ***** válasza:
17%
Hagyjad máááár...Mit tudja már mi az a szerelem, amikor ebben a korban a zenészekbe, színészekbe stb. szerelmesek...
2009. máj. 27. 13:38
 9/41 anonim ***** válasza:
55%

...es arra is gondolok, hogy miert nem a baratnoiddel foglalkozol, jatszol, tanulsz, segitesz anyukadnak...miert nem kirandulsz, sportolsz, jatszol...

"nagynak es felnottnek" lenni meg raersz legalabb 4-5 ev mulva... ez az en velemenyem...amugy a ti dolgotok

2009. máj. 27. 13:39
 10/41 A kérdező kommentje:

Ne legyetek tevedesben!:)

Anyuek tudnak a baratomrol ismernek mind engem mind a baratomat.Egyszinten vagyunk kb.Az elejen meg nem tetszet nekik de mar semi bajuk vele.

Szoktam a baratnoimmel foglalkozni,nagyon jol tanulok.Mar nagyon reg nem jatszom:)

Es van a fiunak is esze,nagyon szeretjuk egymast.

2009. máj. 27. 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!