Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jah, hogy akkor érezzem magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jah, hogy akkor érezzem magam megtisztelve?! Bőv. Lent.

Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy négy év együttélés után megkérte tavaly párom a kezem.Idén májusra volt lefoglalva az esküvőre az időpont,de lemondta, hát nem lesz esküvő. Nem is érdekel már,nem lesz,kész, elfogadtam,mert jelenleg más fontosabb dolgok is vannak,mint az a bizonyos "nagy nap". Gyermeket várok, de ezt még vele nem közöltem. Múlt héten csináltam meg a tesztet,ami pozitív lett,nagyon megörültem,el akartam mondani neki. Második babánk lenne. Viszont nem mondtam el,mert múlt szombaton vásárolni mentünk,és nem tudom min, de behisztizett,és mindenki előtt a bevásárló központban hordott el mindenféle szemét,idióta,baromnak. Ott süllyedtem volna el legszívesebben. Megfogtam a gyerkőcöt és otthagytam. Persze utána már egész este kedveskedett,megfogta a kezem,rendelt egy nyomorult pizzát,h ne kelljen vacsit csinálni,és másnap szexnél kezdeményezett,meg hogy is mondjam az elmúlt x idő után végigcsókolgatta a nyakam is,meg rendes előjátékot kaptam. na tegnap este megint összevesztünk,elmondtam neki, hogy baromira ne csodálkozzon,ha ideges vagyok, mert egy darab fába több érzelem szorult,mint belé az elmúlt négyből,három évben. És mi történt? Lecseszett, azzal a szöveggel, hogy, idézem: "Még én nyalom a segged a múltkori veszekedésnél is, meg még kényeztetlek,meg előjáték,simogatás,kedveskedés, és még én vagyok a sz--r??"- szóval magyarán érezzem magam megtisztelve, hogy múlt vasárnap megkaptam két órán keresztül azt,ami minden egyes nőnek alapvetően jár, és nem csak szexnél... most gőzöm nincs mit csináljak. Itt a gyerkőc,jön a kis tesó,akit már nagyon akartunk mind a ketten,de a párom még nem is tudja,h terhes vagyok,viszont ezek után szerintem itt kellene hagynom.
2012. jan. 19. 09:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nem vagyok lelkibeteg és nem saját tapasztalatok, hanem csak a szüleimet látom meg amiket az ismeröseim, barátaim mesélnek.

a szexröl annyi h jomagam is inkább az eröszakosabb szex iránt vonzodom nem az elöjátékos maszatolás után, de ettöl még átérzem mások helyzetét akiknek viszont kell.a megeröszakolásba se fog senki belehalni hacsak nem ölik meg. de lelkileg egy életre összeroppanhat.

de ha valakinek kell az elöjáték és ezt sosem kapja meg nem lesz teljes értékü a szex én ugy gondolom.

nekem ehhez képest enyhe lefolyásu lelki dolog volt az életemben, hogy régebben mindig hagytam magam,hiába nem akartam szexelni. megtettem mert azt hittem igy kell, meg hogy a másiknak jo legyen. amit te mondtál. hogy ne csak az ÉN. tessék és most a másikra gondoltam és mi lett a vége? az hogy a végére az egész szextöl megundorodtam.pedig nem eröszakoltak meg és nem fájt. egyszerüen csak nem akartam,igy egy nyüg volt.

nem kértem hogy sajnálj,nem is azért mondtam. csak hogy lásd egy aproságbol is lehet lelki baj,mert sok kicsi sokra megy. igen egyszer kibirja a kérdezö is elöjáték nélkül. de amint látom ö már 3 éve nem kapja meg.

tiszteletre mélto hogy ti kijöttök a feleségeddel. de ne erre alapozz.örülj neki hogy tökéletes a házasságod. de ezzel kevesen vagytok.

nekem nincs gyerekem ,igy én könnyen le tudok lépni egy kapcsolatbol és meg is teszem ha nem okés.mert rájöttem mi az amit el lehet türni és mi az amit nem.de sajnos a kérdezönek nincs ilyen könnyü dolga.én tudok hova menni de ö nem....

2012. jan. 19. 19:26
 12/16 anonim ***** válasza:
de mindegy hagyjuk, nincs értelme vitatkozni ugyis csak elbeszélünk egymás mellett.
2012. jan. 19. 19:58
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem, így már jobban értem és tisztelem a válaszod, de kérlek érts meg te is: nem tudok jobb tanácsot adni, mint próbálja megjavítani, ha nem megy, akkor lépjen le. Én sosem hagynám odáig fajulni a dolgokat, hogy az élet egyik legnagyobb, legegészségesebb és legintenzívebb örömforrása nyűggé, problémává váljon, ehhez rövid és értékes az élet.

Ne haragudj ha megbántottalak.

2012. jan. 19. 21:18
 14/16 anonim ***** válasza:

nem bántottál meg csak bosszantott eleinte ez a férfisoviniszta duma,de irtál jokat is. aztán már csak az bosszantott hogy a férfiagy nehezen ért meg bizonyos nöket. sok ilyen tapasztalatom van.ezért probálok minden modon felhozni példákat hogy megértse a másik is,nem hittem hogy sikerül de örülök neki hogy végül megértetted mit szerettem volna mondani:)))))

egyébként más tanácsot én sem tudok adni mint te,igy ebben is egyetértünk.

2012. jan. 20. 08:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen-igen, gyakran félreértik, és azt képzelik, hogy hímsoviniszta vagyok. Pedig épp ellenkezőleg, a nőiesség nagy tisztelője. Ezért nem is tudom elfogadni, hogy egy nő életöröme ne teljesedjen ki a testével kapcsolatban. Igazából el sem tudom képzelni, hogy minek házasodik össze egy nő egy férfival, akit nem kíván időnként bemelegítés nélkül is. Egy nő, aki ismeri és kiélvezi a testét, az általában kívánja a vadságot, spontaneitást is. Nem mindenki és nem minden nap, de azért ez így van.

Az is igaz, hogy a legtöbb ember nincs tisztában a testével. A különbség az, hogy egy férfinak az életben egyszer, a kamaszkor körül kell megbirkóznia a teste megváltozásával, egy nőnek pedig háromszor: az első menzesznél, az első terhességnél (gyönyörű magyar nevén másállapot) és a menopauzánál. Az elsőn sem mindenki jut túl, és egész életükben kislányok, testükről mit sem tudó öreglányok lesznek. A másodikban a férfiak többsége nem segít, a nő vagy kislány maga pedig mindenféle bugyutaságba lovalja bele magát. A harmadiknál már tényleg a férfiak 99%-a le sem tojja a nő megváltozását, csak telnek az évek fölöttük.

Ezt csak azért mondom, mert egy nőnek egy életre szóló feladat megismernie, elfogadnia, szeretnie, kiélveznie a testét. És ebben általában nem lel partnerre, emiatt nem is kell panaszkodni, ilyen az élet. Ha a társunkat nem érdekli, akkor nem érdekli...

2012. jan. 20. 15:53
 16/16 anonim ***** válasza:
na látod:) mondom én hogy a két külön nem sokszor félreérti egymást:) sokszor nem is értem hogy tud a nö és férfi együtt élni. hisz kutya macska....de tényleg.és igazad van mindenben amit irtál és jo hogy van valaki aki ennyi mindent tud a nökröl.csak ahogy irtad a legtöbben nem kapják meg a megfelelö partnert...de ez már kezd átmenni beszélgetésbe és szerintem nem ide valo hisz már rég eltértünk a tárgytol XD
2012. jan. 20. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!