Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Helyes döntést hoztam? (Hazug...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes döntést hoztam? (Hazug barát).

Figyelt kérdés

A barátommal 4 hónapot voltunk együtt, de sajnos mint később kiderült igen sok dologban hazudott nekem. Mint például honnan jött és mit csinált. "Vagányabb", "menőbb" fiút csinált magából, mint amilyen, elvileg miattam. (A füllentések/hazugságok már az elején is feltűntek, de gondoltam egyszer csak bevalljam és mindig csúnyán néztem, ha hülyeségeket beszélt. Aztán szünetet kértem és végül szakítottam vele.

Abban is hazudott hány lánnyal volt és kiderült, hogy én voltam neki az első.

Ti mennyire nézitek el az ilyen dolgokat? Lehet ebből komoly kapcsolat? Szerintem már nem.

L20 - F22

2012. jan. 18. 22:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem adtal neki eppen eleg eselyt. Tanulja meg hogy hazugsaggal nem megy semmire.
2012. jan. 20. 13:25
 12/19 omba ***** válasza:

A hazugság eleve kizáró dolog szerintem, de ez a pasi nem "hazudik", csak éretlen.

Mondjuk, a mások felé is így fényezi magát, akkor kellemetlen társ lesz.

Vidd vissza a nagycsoportba!

2012. jan. 20. 13:30
 13/19 anonim ***** válasza:

Magyarul itt kb~ arról szól a történet, hogy a baráti köröd readelte, hogy egy olyan arccal vagy együtt, akinek te vagy az első, és ezt Te mélységesen szégyelled a baráti köröd előtt. Így - gondolom -, ha nem vetített volna neked, akkor meg szóba sem állsz vele. Ha ennyi a történet, akkor sztem aki gáz kettőtök közül, az nem a srác.

Persze a sráctól sem volt szép, hogy etetni próbált. Az meg már csak a hab a tortán, hogy nem azért ereszted szélnek a srácot, mert elmondása szerint egy nőcsábász, szoknyapecér, hanem azért, mert PONT HOGY NEM AZ. Ha esetleg melletted még két csajt kezelgetne, hát nem tom, akkor mit éreznél?! :D

Na mindegy, lehet nagy kapufát lőttem, de nekem ez jött le :D

2012. jan. 29. 04:19
 14/19 A kérdező kommentje:

Kapufát lőttél :)

Nem szégyelltem volna a barátaim előtt, hogy szűz. Miért tenném? Természetes dolog, ha elmondta volna normálisan 4 hónap alatt.

Nem vagyok egy idióta, csak nem szeretem ha hazudnak. Sosem hittem el, hogy ekkora nőcsábász lenne, gondoltam majd csak abbahagyja az ilyen nagyzolós szövegeit.

Azért nem mutattam be a barátaimnak, mert nekem volt gáz, hogy hazudik. Engem szégyenített meg ezzel.

2012. jan. 29. 16:43
 15/19 anonim ***** válasza:

Így világos, de először tényleg úgy jött le mintha...

mi diszkréten kezeljük az ilyen eseteket, de tény, hogy néha szóbakerül, mikor már az illető nincs ott :D de mindennek megvan az oka, az már más kérdés, hogy ki hogyan próbálja kezelni az ilyet.. bár tény, hogy az önbizalom növelésére nem éppen a legjobb mód, amit a volt barátod választott, viszont ez sztem inkább füllentés, vagy csúsztatás, mint a szó szoros értelmében vett hazugság. Majd kinövi... persze nem feltétlenül kell megvárnod míg ezt megteszi :P

2012. jan. 29. 22:50
 16/19 omba ***** válasza:

Kínos az ilyen ember, nekem főnököm is volt, a másik meg üzlettárs: hazudik, füllent, félrevezet... kínos.

Nem a szüzesség kérdésében ciki, az max, hogy idétlen...

de a többi, - ez nem imponálás, ez emberi silányság.

Mire adj még egy esélyt?

Legfeljebb, hogy beszélgetni, - de nem fog ám megváltozni.

Te meg folyton azt matekozd, hogy akkor mennyi is az annyi ?

Áhhhhhh.....

2012. febr. 11. 23:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Majd szólj, ha találsz olyasvalakit aki soha semmiben nem hazudik.
2012. febr. 11. 23:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Végig olvasva a választ gondoltam írok én is sajnos elég közelről ismerem ezt a fajta esetet.

Egyik barátom sajnos ugyan ilyen szituációba keveredett mint Te. A Srác folyton hazudott neki... Eleinte kis megbocsájtható dolgokat úgyszolván füllentgetett. Viszont ahogy elmélyült a kapcsolat úgy egyre inkább belemerült a hazugságokba... Először csak azt hazudta, hogy még iskolába jár.. közbe otthon aludt 12 ig majd előadta a hattyú halálát, hogy milyen volt neki az iskola... Majd kiderült, hogy nem járt Iskolába a srác ekkor már azt mondogatta, hogy dolgozik.. Kiderült ez se igaz.. Egyszer nem engedte a barátnőjét a munkahelye közelébe.. Papírokat hamisított hasonlók. Sajnos a barátom nem volt ennyire erős, hogy dobja a pasit pedig ő is tudta, hogy nem mond igazat, de sajna a szerelem vak...

Én egyáltalán nem gondolom úgy, hogy egy kapcsolatba hazudni kell bármi miatt is.. Ahogy leírta a kérdező a dolgokat szerintem ez volt az első lépcsőfok.. innen már csak rosszabb lenne. Semmi képen ne adj neki több esélyt. Szerintem. Főleg akkor ne ha Árpád az illető :):)

2012. febr. 12. 02:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Aha. Szóval nem volt elég "vagány" és nem b@szott meg ezer nőt ,ezért lepattintottad. Nem is szeretted igazán soha.

Remélem lesz egy olyan palid aki naggyon vagány ,volt egy csomó nője előtted és kattoghatsz azon hogy vajon össze hasonlítgat-e a z exeivel. További sok sikert az életben!

2012. febr. 12. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!