Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyermekesek, a gyermeketek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermekesek, a gyermeketek születése után csökkent a féltékenység a párkapcsolatotokban?

Figyelt kérdés

Ha már megszületett a gyermek a hőn áhított párodtól, tehát a szerelem és féltékenység és kapcsolódó maró érzések elérték céljukat, onnantól nyugodtabbak-e a párkapcsolattal kapcsolatos érzelmek?

Természetesen a gyermeket nem önző célból, kapcsolat megmentése céljából mondtam, hanem önmagáért, mint az élet egyik értelme önálló és boldog életbe irányítási szándékkal.

2012. jan. 18. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Erősen kétlem, hogy megszűnne.

Mármint oké, lenne egy indok együtt maradni, de aki féltékeny volt, az is marad.

2012. jan. 18. 12:47
 2/8 anonim ***** válasza:
20%
sz@r lehet veled élni....
2012. jan. 18. 12:56
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Életemben több házas pasival volt dolgom, mindegyik kisgyermekes volt. Nagy valószínűséggel épp azért, mert a nőnek a gyerek lett az élete értelme, a párkapcsolat célja, és ezt a pasik igen-igen rosszul viselik. Szóval éppenséggel a gyerek születése után sokkal nagyobb az ok a féltékenységre. (Nők esetében pedig akkor jön a tombolhatnék, amikor visszatérnek a munkába. Sok ilyet láttam...)
2012. jan. 18. 13:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Bizony előttem szóló látja az élet nagy dolgait, nincs mit tovább hozzáfűzni a dologhoz! Így van ahogy írta!
2012. jan. 18. 14:05
 5/8 anonim ***** válasza:
5 éves a babánk. Mi nem voltunk egyáltalán féltékenyek se elötte, se utána.
2012. jan. 18. 14:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Azt szokták mondani, hogy egy gyerek miatt nem szabad együtt maradni, csak egy gyerek miatt..

Ha féltékenyek voltatok egymásra, kutakodtatok egymás után akkor ez még sokkal rosszabb lehet!

ugyanis drága anyuci otthon lesz mindig a bébivel, apuci meg elmegy sokat dolgozni és ki tudja meddig....mert a pénz ugye kell.

Egy gyerek ritkán oldja meg ezeket a gondokat.

A nők hiszik azt hogyha szülnek egy gyereket a pasinak akkor az nem hagyja el őket, a legtöbb ilyen helyzetben mint a tietek is, ebböl olykor nagyobb vita is kerekedik, hogy baba....

2012. jan. 18. 14:49
 7/8 A kérdező kommentje:
A féltékenységnek sokféle változata, megnyilvánulása és intenzitása van. Az enyémet beszorítom egy láthatatlan karanténba, mert a féltékeny megnyilvánulások nagyon sokat tudnak ártani egy kapcsolatnak, így inkább úgy teszek, hogy a másik úgy érezze, hogy teljesen szabad, és a szabad akaratából van velem. A kérdés csupán a néha mardosó érzésre vonatkozik, hogy az eltűnik-e, nem kell rögtön féltékenységi rohamra gondolni.
2012. jan. 18. 14:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdező: jól gondolkodsz. Engem a feleségem tavaly megvádolt ilyesmivel alaptalanul. Azóta én is más szemmel nézek rá, s ha adódna alkalom nem biztos, hogy ellenállnék. Minek??? Ha úgy is van ilyen gyanú. Lehet, hogy addig is volt, de legalább nem tudtam róla. Most már tudok. S lehetne még ragozni az ellenoldalt is..
2012. jan. 18. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!