Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire terheli meg az embert az érettségi?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 23:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Érettségi?? Pff.. az egy hónap extra szünidőt jelentett nekem anno :D

Jó, hát nem voltam kis szorgos, úgyhogy két 5-ös, három 4-essel beértem, de ehhez aztán tényleg semmit nem kellett tanulni. Tényleg az lehet, hogy előtte épp elég sok évig tanultuk már a dolgokat...

Felsőoktatásbeli vizsgaidőszakokhoz képest az egy SEMMI. Nulla. Aggódni lehet rajta, mert paráztatják a népet, velünk is azt csinálták. De utólag mindenki ugyanezt mondja, hogy nem is érti mitől félt annyira, meg minek görcsölt rajta annyit.

2009. máj. 27. 00:51
 12/16 anonim ***** válasza:

Abból vizsgázol, amire 4éved volt, és amit folyton visszakértek, ha amúgy jól tanultál akkor a semmiért fosol, ha eddig sem tanultál, akkor most meg már minek...

Nem azt mondom a vizsgák előtt kisebb gyomorfekéllyel mentem be a terembe, de valahogy mégis röhögve jöttem ki onnan. Előtte eszembe sem jutott elővenni a régi füzeteket.

Összeraktam, megnéztem minden megvan, és ennyit készültem is. Ennyi volt az érettségim. 5-5-4-4-3(utálom a verselemzést:D)

2009. máj. 27. 06:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Idővel és tapasztalattal az ember stressztűrőképessége megsokszorozódik. Visszanézve lehet, hogy könnyű az érettségi, de nem kell a másikat ezért kigányolni...mások még idegesek, egyelőre ők arra koncentrálnak.
2009. máj. 27. 07:09
 14/16 anonim ***** válasza:
53%

Semennyire. Abszolút könnyű, 20%ban szól a tudásról, többi az szerencse hogy mit húzol, valamint a megjelenésed és az hogyan tudod magad eladni. A semmiről is lehet 20 percet beszélni úgy hogy a szakos tanár se veszi észre. Meg nagyon nagyon ostobának kell lenned ahhoz, hogy megbuktassanak. Tanárnak nem érdeke, sulinak nem érdeke, akik tudnak átrugdalnak. Easy goin'

Egyébként pedig igaz, főiskolán van hogy egy tárgyra kell többet készülni mint egy érettségi tárgyra...

2009. máj. 27. 08:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
az érettségi egy röhej, aki egyetemre megy az első zh-ra többet fog tanulni, mint az összes érettségire együttvéve. írásbelire alapból nem kell külön készülni, az iskolaidő vége úgyis csak erről szól. a szóbeli meg egy vicc, legalábbis a középszint. én 3 napot készültem rá, azt is csak azért, mert ennyi idő alatt szereztem be minden tételt a netről és nyomtattam ki, ill 1x elolvastam. és nem vagyok zseni. úgyis az kell, amit a 4 év alatt a fejedbe tömtek. szóbelin is odatolják eléd a forrást, a verseskötetet, ott lehet a 4jegyű(fizikához, kémiához), ha meg valaki gondolkodva és nem magolva tanult, akkor ott összeszedi a dolgokat. visszagondolva mindenki ezt mondja majd. a tanáraid azért vannak ott, hogy segítsenek, totál jófejek, még azzal is, akit nem szeretnek. persze ezt most hiába írjuk, mindenki stresszel. egy másik egyetemista
2009. máj. 27. 10:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Most érettségizek, de ez nem érinti a kapcsolatomat! Tavaly pedig a barátom érettségizett, akkor sem volt semmi probléma...

Nem kell túlreagálni ezt az egészet. Semmit se érsz azzal, ha magolsz érettségire, mert a vizsgastressztől úgyis összezavarodsz... Okosan kell tanulni, figyelmesen átolvasgatni a tételeket. Szóbelin nem fognak megenni a tanárok, nem is szívózhatnak.

Tanulj mindennap pár órát, utána pedig lehetsz a pároddal! Vele is inkább kapcsolódjatok ki.:)

Mellesleg én még nem is tanultam semmit szóbelire :$

2009. máj. 27. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!