Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon megtalálom az igazit?

Figyelt kérdés

23 évesen még mindig szűz vagyok, kezdem azt hinni soha nem lesz párom.

Egyáltalán vannak itt olyan férfiak, akik 20 felett még szűzek, és hasonló cipőben járnak mint én?

2012. jan. 17. 19:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Az oldal tele van ilyen szerencsétlenekkel, csakhogy a szűz csajoknak sem kell szűz pasi, pont úgy mint hogy egy bányarémnek sem kell csúnya srác.
2012. jan. 17. 22:35
 22/22 A kérdező kommentje:
Ezt nagyon rosszul látod. Nem tartom magam szerencsétlennek, és az is elég szomorú, hogy azt gondolod, hogy ez annyira számítana egy lánynak, hogy a barátja szűz vagy sem, Persze nyilván nem általánosíthatok, de nekem nem számítana. Akkor szerinted mindenki szerencsétlen, aki később veszíti el, és nem adja oda magát az első férfinak vagy nőnek?
2012. jan. 17. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!