Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megtalálom az igazit?
Figyelt kérdés
23 évesen még mindig szűz vagyok, kezdem azt hinni soha nem lesz párom.
Egyáltalán vannak itt olyan férfiak, akik 20 felett még szűzek, és hasonló cipőben járnak mint én?
2012. jan. 17. 19:07
11/22 A kérdező kommentje:
Picit furin jöhetett le a kérdésem, de alapvetően nem csak a szüzesség idegesít, hanem az, hogy egyedül vagyok. Félek ha esetleg talán lesz párkapcsolatom, hatalmas hátrányban leszek a tapasztalatlanságom miatt, és valószínű cikinek is fog tartani majd a párom. Ha egyáltalán persze lesz valakim.....
2012. jan. 17. 19:18
12/22 anonim válasza:
Igen, én tudom kontrollálni a gondolataimat.
13/22 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszoló, én is pont így vagyok, két mesterszakon is tanulok kevés időm van, próbálom az időmet hasznosan eltölteni, de néha eszembe jutnak ezek a dolgok.
2012. jan. 17. 19:21
14/22 A kérdező kommentje:
hopp akkor az utolsó előtti válaszolóhoz szólt.)
2012. jan. 17. 19:21
15/22 anonim válasza:
20 feletti szűz nők, nem vagytok véletlenül... ducik?
16/22 anonim válasza:
HA csaj vagy meg nem ciki egy lány akkor dug amikor akar:) , ha meg egyedül érzed magad ismerkedj ne légy elutasító szemezz flörtölj de óvatosan és meg van oldva minden
17/22 A kérdező kommentje:
Duci voltam, de most már vékony vagyok, rendszeresen sportolok, igyekszem figyelni, hogy ne nézzek ki megint úgy mint régen.
Próbálnék ismerkedni, viszont félek, hogy vissza fognak utasítani, vagy kihasználnak majd, vagy csak arra kellenék.
2012. jan. 17. 19:26
18/22 anonim válasza:
Képzeld a ducik is élnek szexuális életet sőtt a k i s p ö cs ű e k is meg akinek egy keze is van mindenki fosik a visszautasítástól de ezt lekell már küzdeni erre a korra:P
19/22 anonim válasza:
Egy 23 éves fiúval lenne kedved ismerkedni?
20/22 pqpqpq válasza:
iratkozz be nalam egy tanfolyamra es egy honap mulva profi leszel a szexbe. ha meg labra tudsz allni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!