Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hol ismerkedtek 30 fölött?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hol ismerkedtek 30 fölött?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok. 1 éve szakítottunk az akkori vőlegényemmel. 2 diplomám van, csinos vagyok, és mégsem találom a párom. Sajnos nincs olyan baráti köröm akiken keresztül újabb emberekkel ismerkedhetnék meg, a munkahelyemen pedig mindíg ugyanazzal az öt emberrel találkozom. Hasonló korú nők, férfiak véleményére lennék kiváncsi, hogy hol érdemes ismerkedni.
2012. jan. 17. 15:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
itt :D
2012. jan. 17. 15:33
 12/22 anonim ***** válasza:

3-nak igaza van mi koze ahhoz hogy hany diplomaja van valakinek ahhoz hogy mennyire 'kelendo'? (Persze nem egeszen jol fejezte ki magat..)

Abszolut mindenhol lehet ismerkedni. Mivel nincs nagy mozgastered ahhoz hoy jobbak legyenek az eselyeid az ismerkedeshez ezert keress uj elfoglaltsagokat. Pl ha szereted a sportos pasikat, jarj edzeni (oda is jarnak dipolmas pasik...) Az ebedidodben menj ki kavezoba ahova sokan jarnak, legyen torzshelyed, hogy megismerjenek. Legyel mosolygos! foleg arra aki tetszik. a pasik mozdulnak erre... OLTOZZ DOGOSEN! A faszik buknak a dogosen oltozo nyitott nokre!

2012. jan. 17. 15:36
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat. Látom mentegetőznöm kell, én büszke vagyok a diplomámra ezért gondolom, hogy talán más is értékeli azt a nem kevés munkát amivel megszereztem.
2012. jan. 17. 15:42
 14/22 anonim ***** válasza:

na, itt kezdödnek a bajok!

Ilyen nötöl mentesen meg az isten .... :)

2012. jan. 17. 15:45
 15/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nem értem mi a baj azzal amit írtam. Szerinted baj ha egy nő büszke arra, hogy megdolgozott valamiért?
2012. jan. 17. 15:48
 16/22 anonim ***** válasza:
èn is megdolgoztam a BME-s gépész diplomámért...de nem evvel ismerkedek...nem emiatt szeretnek a nök... ;)
2012. jan. 17. 15:49
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező valószínűleg azért írta le, hogy diplomás, mert értelmileg vele egy szinten álló embert keresne társának.

Vagyis ez sosem hátrány, ugye.

Persze ehhez, hogy ezt megértsék, nem feltétlenül kell diploma, gépészmérnöki vagy bármilyen, de azért nem árt, ha van. ("evvel", mi?)

2012. jan. 17. 15:53
 18/22 anonim ***** válasza:
még mindig (29F) voltam:) (előző)
2012. jan. 17. 15:54
 19/22 anonim ***** válasza:
40%

elöbb utánanéz, ha nem tudja, majd utána válaszol.

"Megjegyzés: az evvel/ezzel és az avval/azzal alakoknál, ahol a névmásoknál szokásos hátraható hasonulás és a -val/-vel ragnál szokásos előreható hasonulás szembekerül egymással, mindkét megoldás lehetséges"

forrás: [link]

2012. jan. 17. 15:56
 20/22 anonim ***** válasza:
Nyelvészkedhetünk, természetesen tudom, hogy milyen fajtái vannak a hasonulásoknak, még wikipédia link nélkül is. Mint ahogy azt is tudom, az avval/evvel sem helytelen, csupán bántotta a szememet:)
2012. jan. 17. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!