Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek mi kell ahhoz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi kell ahhoz, hogy egy jól működő kapcsolatot ott hagyjatok valaki másért?

Figyelt kérdés

Tényleg olyan kapcsolatot képzeljetek el, ahol szeretitek a párotokat, igazából nincs semmi probléma, jól megvagytok... Mégis mi kell ahhoz, hogy valakiért elhagyjátok azt az embert, akivel előtte úgy éreztétek, hogy le tudjátok élni az életeteket? Csak egy kis fellángolás elég ehhez?

Hangsúlyoznám, nem rólam van szó, csak sok ilyen van a környezetemben, és nagyon furcsának találom.... néhányan az esküvőt tervezték, erre jött egy ilyen dolog... érdekes. Voltatok már ilyen helyzetben?

2012. jan. 17. 11:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én akkor tennék ilyet, ha olyan nő lenne az illető, aki minden anyagiakkal kapcsolatos álmomat valóra tudja váltani. Erre kevés az esély, mert nagyon magasak az elvárások, de a koncepciót érted biztosan. :)
2012. jan. 17. 13:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor itt vagyok én, én nem csak ismerek olyat akivel megtörtént, hanem én vagyok az a valaki.

Vőlegényem volt, két hét múlva mentünk volna nyaralni amit fél éve terveztünk és kifizettünk, albérletet kerestünk, ő pedig elkezdte Pestre az átjelentkezést a munkahelyén. Mindenki azt hitte, hogy mi vagyunk az álompár, többek közt én is. Néha éreztem valami kis feszültséget és elégedetlenséget, de összességében boldog voltam, biztos és nyugodt életem volt.

Aztán jött ez a srác. Munkahely, 12 órákat töltöttünk párba beosztva egy héten át, beszélgettünk rengeteget de soha nem volt más. Nem hiszem el, ha nem a magam bőrén tapasztalom, hogy létezik ilyen hirtelen feltámadó, szó szerint mindent elsöprő szerelem. Csak rá tudtam gondolni, állandóan sírtam otthon, mert nem akartam hogy ez történjen. De jött kéretlenül. 6 napig semmi érintés, semmi nem volt köztünk, de aztán leültünk beszélgetni mert éreztük hogy muszáj. Megcsókolt, én meg döntöttem.

Sokat szenvedtem de tűzön vízen át éreztem, hogy csak ezzel az emberrel akarok lenni, senki mással. Muszáj volt szakítanom. Otthagytam mindent amiért addig harcoltam és küzdöttem, amit biztosnak gondoltam. Egy héttel azelőtt jót nevettem volna, ha bárki megjósolta volna nekem. A volt barátomnak hatalmas fájdalmat okoztam, ezt nem bocsátom meg magamnak soha, de nem maradhattam. Nem tudtam maradni.

A fiúval meg azóta is együtt vagyok, és most jövök csak rá, hogy mi az igazi szívszerelem.

Hát ez kellett hozzá.

23/l

2012. jan. 17. 16:16
 13/14 A kérdező kommentje:

12-es, köszönöm, hogy leírtad, pont ilyesmire gondoltam én is!

Egyébként szerintem jól döntöttél. De milyen fura az élet, egyszer csak villámcsapásként éri az embert a szerelem, és ha pont olyankor, amikor együtt vagy valakivel, az milyen nehéz helyzet...

2012. jan. 17. 17:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Attól, hogy a társaságban jól mutatnak együtt, még nem biztos, hogy tökéletes a kapcsolat.
2012. jan. 17. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!