Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik úgy a 17 éves pasim, mint egy 5 éves?
Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 18:43
1/12 anonim válasza:
hogy érted? a szőnyegre szarik és közben ordibál,mint egy gorilla?
2/12 anonim válasza:
Mert nem elégíted ki elég sűrűn.:D
4/12 A kérdező kommentje:
àllandòan azt hajtogatja, hogy imàd.. de nem veszi a lapot, hogy leakarok feküdni vele.. Ès nem is imàdhat, hiszen alig 2 hete jàrunk de àllandòan azt ismètelgeti, hogy eszmèletlenül szeret..
2012. jan. 16. 18:48
5/12 anonim válasza:
te szegény árva. ennyire rossz a sorsod?
:( nem is értem
6/12 anonim válasza:
Túl okos vagyok(válaszoló), figyelj én nem bírom a burád, tényleg kezdesz az okoskodásoddal az agyamra menni :@,
már mindenhol látom a neved nagyon irritáló vagy...
17/F
7/12 anonim válasza:
Az téged is minősít, hogy ilyen barátod van.
8/12 anonim válasza:
Norbi. Annyira sajnállak, Ha nem tetszik el lehet menni :(
9/12 anonim válasza:
Nem minden 17 éves fiú akar szexet, van oan, mint pl.: én, hogy ink. előtte meg akarom ismerni a páromat, de sztem nála másról van szó, egyszerűen idióta és éretlen
10/12 anonim válasza:
2 hete jártok,de te le akarsz vele feküdni? és az a legnagyobb gondod,hogy azt mondja imád?? hány éves vagy?? most komolyan nehogy már ez legyen a legnagyobb problémád,öcsém ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!