Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van ennek így bármiféle értelme?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek így bármiféle értelme?

Figyelt kérdés

Pár hónapja megismerkedtem egy fiúval, ő 25 éves, én 22. Egy órányira lakunk egymástól busszal. Nos, átlagosan 3-4 hetente találkozunk egy napra. Szerintem ez így nem nevezhető kapcsolatnak.

Ám minden hétvégén találkozhatnánk, ha valóban akarnánk mind a ketten. Ő dolgozik gyakran szombatonként is. Ilyenkor vasárnap már velem sohasem akar találkozni, arra hivatkozva, hogy "fáradt", meg hogy "kicsit egy helyben kell lennie". Munkahelye félúton van a lakhelyeink közt, ő munkába így naponta fél órát utazik. Azt mondja, kell egy nap, mikor sehova nem utazik.

Mindig ő jön hozzám, én náluk még nem voltam (szüleivel él). Sosem hívott. Mikor szóvá tettem, csak annyit mondott, "mert én sem mondtam. Ha mondtam volna, mondta volna, hogy jó".

Ha találkozni akarok vele, a legelső, ami az eszébe jut, hogy nem kell, mert "nincs szabad hétvégéje", ha szombaton is dolgozott.

Pedig állítása szerint "nagyon szeret engem". Ti ezt elhinnétek neki? Szeret, csak nem akar találkozni, pedig meg lehetne a találkozóinkat oldani?

2012. jan. 16. 16:15
 1/10 anonim ***** válasza:
3-4 hetente találkozni úgy, hogy amúgy tudnátok többet is, nem normális. nem értem a srácot, de az tuti, hogy nincs oda érted, ha ennyire nem képes. egy óra busszal azért nem a világ vége.
2012. jan. 16. 16:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Max.meg akar kettyinteni...
2012. jan. 16. 16:17
 3/10 A kérdező kommentje:

Az sem jutott eszébe magától, hogy attól, hogy neki nincsen kedve utazni, mert fáradt, még együtt lehetnénk, ha én mennék őhozzá.

Nem neki kellene először odahívni, és bemutatni a szüleinek?

Sajnos ha tényleg oda lenne értem, ez talán magától is eszébe jutna, és nem nekem kellene felhoznom.

2012. jan. 16. 16:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Valami bibi van nála otthon!

Sokkal többet tudnátok találkozni ha te is tudnál menni hozzá, és gondolom mennél is ha lehetne.

Valami oka van annak hogy nem akarja h odamenj hozzájuk. Én kérdőre vonnám eléállnék és megkérdezném, hogy mi annak az oka, hogy folyton kerülöd azt h én elmenjek hozzátok, mert úgy tűnik mintha nem akarnád h odamenjek, véáletlenül sem...

Ciki vagyok neked a szüleid családod előtt ergo szégyellsz, vagy őket szégyelled előttem?

Ha egyik sem! NOSS! Akkor csak egy alkalmi kapcsolat vagy neki, amíg nincs jobb!

1 óra utazás az nem sok az semmi ha együtt akarunk lenni azzal akit szeretünk. Okés higgyük el , hogy fáradt de ugye akkor mehetnél te hozzá.

Szóval adjon választ!

2012. jan. 16. 16:20
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm... azt fogom tenni, amit az utolsó válaszoló említett.

Csak olyan rossz, hogy az egész eleve ilyen bizalmatlanság, és találgatások közepette indul... nekem még nem volt komolyabb kapcsolatom, de nem hinném, hogy a szerelem ilyen lenne...

azt is mondta már, ha eljönne vasárnap, nem tudná végigdolgozni fáradtan a következő hetet... Ezt sem értem. Ülni a buszon nem munka, nálam sem dolgoznia kell. Ha délelőtt kialussza magát, eljöhetne attól, hogy délután együtt legyünk. Vagy minimum, szeretettel hívna magához, de ezt is nekem kellett szóba hozni.

2012. jan. 16. 16:25
 6/10 A kérdező kommentje:

Utóbbi időben az is előfordult már, hogy 5 napig nem is keresett magától, mondván utólag "nagyon fáradt", az az oka. Közben közösségi oldalakra fellépett minden nap, de nekem egy üzenetet sem volt képes írni.

Én nagyon szeretem ezt a fiút, de ezen a ponton kérdezem saját magamtól, mi értelme van ennek az egésznek, és neki mi szüksége van erre az egészre, ha ilyen szinten nincs szüksége rám, hogy 5 napig nem keres, mert "fáradt"?

2012. jan. 16. 16:28
 7/10 A kérdező kommentje:
Azt sem lehet mondani, hogy a szex miatt. Nem szexeltünk még eddig, mert szűz vagyok. De ha továbbra is csak 3-4 hetente egyszer lesz hajlandó találkozni velem, mire eljutunk a szexig, abba is mindketten beleőszülünk.
2012. jan. 16. 16:29
 8/10 anonim ***** válasza:

3. válaszoló vok.

Jajj istenem!! :)

amit utólag írtál még az bőven elég ahhoz, hogy lezártnak vegyük ezt a témát! És a kapcsolatot.

DE! Azért kérdezd meg tőle amit említettem!!! Tudd meg!

Egyébként meg..fáradt..se telefon se net, ugyan már ez vicc....5 napig nem keres.

Én 24-48 ba dolgozok van ugy h hétvégén is. De ha szeretem a barátnőmet akkor az út nem akadály pláne nem egy óra. És se teló se net....sajnálom drága de vagy hülyére vesz, vagy unalom ellen vagy neki, vagy van valaki más neki, vagy csak szimplán ilyen gyökér és lusta.

Azt mond hagyd, mert semmi jót nem fog ez hozni neked a jövőben és bánni fogod h annyi időt rááldoztál.

de azért ne feletjd el megkérdezni tőle amit írtam, a család meg miértnem mehetsz meg szégyell e stb.

2012. jan. 16. 16:34
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi. Szüleim, és barátaim is egyöntetűen azt mondják, hagyjam a fenébe.

Talán az a gond, hogy nekem szinte semmi párkapcsolati tapasztalatom nincs még, és nem tudom, egy normális párkapcsolat milyen.

De most már én is sejtem, hogy biztos nem ilyen...

Hogy 5 napig nincs mondanivalója a számomra, az is sok mindent elárul.

2012. jan. 16. 16:39
 10/10 anonim ***** válasza:

34. vok:

na ugye! rájössz te magadtól is!

Találsz jobbat is, akinek nem akadály 1 óra. És megengedi h elmenj hozzá, és szeret is majd téged, és nem hazudik agyba főbe, és nem pár hetente megy csak hozzád.

2012. jan. 16. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!