Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fér bele egy kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Belefér-e egy 5 hónapos kapcsolatba, hogy a pasi flörtölget más csajokkal. És a csaj háta mögött nem igazán a nagy szerelemről áradozik a haverjainak. Ha a csaj belenéz a facebookjába ezeket a levelezéseket találja akkor az a rossz, aki belenézett, vagy aki nem szépeket ír a másikról vagy épp szépeket egy másik csajnak? Véleményeket kérek.2012. jan. 16. 14:32
11/14 tevetke válasza:
Persze- persze nem szép dolog, hogy belenéztél, de azért azt is vegyük figyelembe, hogy nem alaptalan volt a dolog. Gondolom, ha minden rendben van, akkor nem kutakodik... Így viszont súlyosabbnak tartom azt, amit a srác művel szegény csajjal! Dobd ki a p*csába, ezt egy nővel nem lehet megtenni, hogy így semmibe nézik!!!
12/14 anonim válasza:
Ha tudják rólam, hogy van barátnőm és nem akarok abból a kapcsolatból kilépni, akkor flörtölhetek. Meg kell találni, hogy hol a határ.
De mindig ugyanazt kell mondanom a háta mögött, mint a szemébe!
Bizonyos szempontból nekem nagyon laza kapcsolatom van. Van olyan közös ismerősünk, akinek fel sem tűnt, hogy már hónapok óta járunk, mert nem őrködünk egymás felett. De egyikünk sem él vissza ezzel!
A srác viselkedése válóok. A levelezésébe való bele olvasás válóok. Szerintem.
13/14 A kérdező kommentje:
Természetesen most már leállni sem tudok és folyton felmegyek. De hát ha egyszer szeretem és folyton azon gondolkozok, hogy mikor mondja hogy szeret, hogy "na de te lány ne hidd el neki, mert bábunak tart". Nem szép dolog kutakodni ez tény. De ha magamból indulok ki, rájövök a válaszra. Soha nem mondtam mást a háta mögött róla mint előtte. Tegnap néztem ezeket a leveleket, mára kitörölte őket és csak a "semlegeseket" hagyta benne. Jól átvert az biztos. :(
2012. jan. 16. 15:20
14/14 I am God válasza:
Undorito szar szemét szar dolog más privátszféráj´ba belekutatni. Ha ilyeneket csináls´z, ilyen a beállítottságod ne csodálkozz hogy nem szerelmes. A srác se 1 szent, de te teszed valószínüleg olyanná amilyen. Ha jobban megfogtad volna a személyeddel, nem akarna más lányokkal fürödni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!