Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdetek mar bele úgy új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdetek mar bele úgy új kapcsolatba hogy meg voltak érzéseitek? Sikerült a felejtés?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen,aztán elmúltak,majd megint előjöttek és szakítottam.
2012. jan. 4. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Osztom az első véleményét, a szó szoros értelmében...
2012. jan. 4. 22:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Volt rá példa, sajnos sosem lett jó vége :(
2012. jan. 4. 22:45
 4/6 A kérdező kommentje:
marmint hogy elojottek az erzesek a regi barat,baratno irant?
2012. jan. 4. 22:59
 5/6 anonim ***** válasza:
másfél év után szakítottam a barátommal, mert túl sok mindent engedett meg magának, nem becsült, nem tisztelt. megismerkedtem valakivel neten, nagyon sokat beszélgettünk, az exem próbálta magát visszakönyörögni, ez ment kb. két-három hónapon keresztül, már majdnem engedtem neki, amikor megbeszéltünk egy találkát az újonnan megismert sráccal. azóta is együtt vagyunk, több, mint egy éve, és boldogabbak, mint valaha. nem mondom, hogy az elején nem jutott eszembe gyakran az exbarátom, de mivel össze sem hasonlítható a két kapcsolat, és már az elejétől érzem, hogy amiben most vagyok, az valami rendkívüli, könnyen ment a felejtés. 23/L
2012. jan. 5. 00:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem! Amíg nem zártam le magamban a régi kapcsolatom,addig nem kezdtem bele új kapcsolatba.
2012. jan. 5. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!