Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek megválni az emlékektől. Hogy kezdjek neki? Nem tudom elfejteni!
ne töröld ki a képeket és smseket, legfeljebb írd ki cd re és rakd el. ne nézegesd.
fiatal vagy még, előtted az élet.
tudom most nagyon rossz, de az élet menete vannak jó dolgok, és kevésbé kellemes pillanatok, mindet túl kell élni
senki nem fog neked kész receptet adni mit csinálj, és nem fogja helyetted sem elfelejteni. ezt neked kell átélned, és lezárnod. ehhez idő kell..
próbálj meg nem bezárkózni, járni emberek közé, vagyb keress valami hobbit, sportot, elfoglaltságot ami leköti a gondolataidat
kitartás
Sajnos az élet... Ugye tudod, hogy leginkább önmagad sajnálod? Ha ezt tudod akkor feltetted magadnak a kérdést, hogy miért? Gondold át a szakítás okát.. Nem szerelmes, ergo nem szeret. Te szereted? A szerelmed mennyire feltétel nélküli? Szerintem most nem az... Ez egy önző kisajátító szeretet, amivel a saját válladra akasztasz terheket.. Tudom ez elsőre keménynek hangzik...
Olvasd el Dr. Csernus: Nő című könyvét, fájdalmas dolgokat taglal, de a végére talán tisztábban látsz, persze csak ha bevállalod! :)
Tökéletes ember nincs.
Nem volt ő sem az. Előzékeny volt, kedves, hűséges, de nem szeretett.
Ad.2 Ne hidd, hogy minden úgy történt, ahogy gondolod. Lehet hogy megcsalt. Ha már a tetteivel, viselkedésével azt hazudta, hogy szeret, hazudhatott másban is.
Másrészt..
Mindent törölni... Biztos van olyan az emlékek között, amit később szívesen vennél elő, ezért én nem törölnék ki mindent.
Inkább míg a nehezén túl nem leszel, valahogy zárd el a dolgokat magad elől. Ments rá mindent egy pendrive-ra, minden emlékkel be egy dobozba, azt meg add egy barátnődnek, anyukádnak, bárkinek a kiben megbízhatsz.
Mikor átvészelted, majd előveszed, és szanálhatsz, hogy mi kell, mi nem.
Egyszerűbb úgy végigcsinálni, hogy a lehető kevesebb dolog emlékeztet rá.
23F
elöször is köszönöm a válaszokat:) nyilván nem volt tökéletes, inkább úgy mondom hogy nekem az volt :) mindig is ilyen fiúrol álmodtam. igazából már eljutottam arra a pontra hogy nem elfelejteni akarom csak hogy tudjak élni nélküle is. jelenleg enni se tudok, 4 napja semmit se ettem csak nagyon jelentéktelen mértékü kaját.
első látársra szerelemmel ismertem meg Őt is, 14 éves volt. erre rá 1 évre jöttünk össze, most nem sokára lennénk együtt két éve :/ ő mellette tanultam meg szeretni.. rettenetesen hiányzik, de megprobálom a dolgok jó oldalát nézni mert nem mindenki részesedik olyan csodában hogy 2 évig nagyon boldog és igazán szerelmes :)
az meg hogy nem tudhatom hogy nem csalt meg, de tudom :) nem csalt meg sosem! igaz már kiszeretett de szerintem ez főképp annak tudható be hogy 16 éves volt mikor összejöttünk, és nem élte teljesen ki magát.. azt hittem örökké fog tartani még ha tudtam is hogy ez lehetetlen :( most is ilyet irt ki facebookra hogy: Örökké', ez alighanem azt jelenti a szerelmesek nyelvén, hogy bármikor érjen is véget, téged sosem felejtlek el.
tehát még biztos nem vagyok közömbös számára:/ na de mind1. majd talán az idő segit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!