Milyen volt az első nap a suliban? Elsősök milyenek az osztálytársak? Kitartás! Én már nem járok suliba, de izgultam értetek, komolyan belegondolok, h iskolapadban ültök végigfut rajtam a hideg az emlékektől!
8kor lementünk a pályára beszéd...igazgató félórás dumája..-,-
aztán ofő elmonta az órarenet és jöhettünk haza...
elsős vagyok csak 6osztályos gimibe járok(ez a 3.évem a gimnáziumban):)
kaptunk pár osztálytársat de még nem nagyon bezsélgettünk velük:)
Nekem csak 14.-én kezdődik a suli XD 14. osztályos vagyok, mert 2 éves felsőfokú OKJ-re jelentkeztem :) Úgyhogy nagyon jól telt eddig ez a nap, most keltem fel :)
Öcsém most jött haza, végigtarhált mindenkit cigiért, haverkodik az új osztálytársakkal, mert megbukott, és a régi tanárokkal beszélte meg, hogy igen, megbukott, higgyék el XD
Nehezen idnultam el reggel othonról.Most kezdtem a 8.osztályt.4 osztályfönöki óra volt megtartva...
jött sok uj osztály társ, mindne rendben volt
Hát én tanulni szeretnék, de ahova jelentkeztem annak ellenére, hogy szakközépbe járok nem sok esélyem van rá:S!:@
De amúgy jó, de nagyon hiányoznak a régi osztálytársak, meg mivel mi voltunk már 7.-től a királyok a suliban ez nem lep meg:D!
ááá mi csak holnap kezdünk (Szlovákiából vagyok :D)
de ma délután megyek intrire (kollégium)!!:D
Szerelemmel:DD
Kaptunk egy új osztálytársat.és hát totál beléhabarodtam:DD
Előttem ül,szal én beszéltem vele legelőször :))):$$
10.osztály:D
Igazgató elmondta a beszédét,meg azt h 24 millát költött a sulira meg ilyesmi.:D
hát most kezdtem a kilencediket,de úgy félek, hogy nem tudok beilleszkedni
ráadásul az sem tudodm, mi hol van ...
olyan sírhatnékom van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!