Milyen volt az első nap a suliban? Elsősök milyenek az osztálytársak? Kitartás! Én már nem járok suliba, de izgultam értetek, komolyan belegondolok, h iskolapadban ültök végigfut rajtam a hideg az emlékektől!
Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 12:34
11/14 anonim válasza:
Ment valaki közületek Békásmegyerre a Varga Istvánba?
12/14 anonim válasza:
Nekem csak 14 én kezdődik a suli,Romániából vagyok.De nagyon nagyon izgulok 9 be megyek
13/14 anonim válasza:
Most mentem 9.be... 1 embert ismerek az osztályból.. Senki sem szimpatikus :S Nem is barátkoztam senkivel :S
2 napja sírok, félek.. :S Sokat várnak el tőlünk, ezt ma meg is mondták..
14/14 A kérdező kommentje:
Elsősök fel a fejjel! Minden iskolában sok lesz a követelmény az ált.isihez képest, de menni fog! Észre sem veszitek és egyik napról a másikra már fel sem fog tűnni, hogy nem 2oldal a tanulnivaló! A lényeg, h igyekezzetek minden órára készülni! Egy tanács, ha megfogadjátok! :) Ha nincs is kedved megtanulni mindent, fogj egy a4es lapot jegyzetelj a leckéből fő infókat és tedd a könyvedbe! Mire ezt leírod, ragad annyi, h ha felelsz másnap a kettes meglegyen :) és a témazárónál baromi jól fog jönni, fele annyit kell majd készülni és ez max 20perc minden nap :) KITARTÁS MENNI FOG
2009. szept. 1. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!