Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha beleszerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha beleszerettem az egyik tanáromba? :SSS

Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 21:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
ne tegyél semmit, ugyan már, úgyse hagyná, ez nagy különbség... max ha kellesz neki, mondja ő, te le ne járasd ezzel magad!
2012. jan. 15. 21:58
 12/19 anonim ***** válasza:
48%

RIBANC vagy tudod?

és ha most azt fogod visszaírni, hogy NEM vagyok az...DE akkor is az vagy!!!!!

2012. jan. 15. 22:03
 13/19 tevetke ***** válasza:
Nekem volt ilyen osztálytársnőm, a tanárt majdnem kirúgták, de nem tudták bizonyítani, hogy tényleg volt köztük valami. (Pedig nyílt titok volt) A vége az lett, hogy a csaj átment másik suliba... Meg is volt a véleménye a dologról mindenkinek :D
2012. jan. 15. 22:37
 14/19 anonim ***** válasza:

Tudod, hogy mit jelent az, hogy ribanc? Olyan not, aki penzert szexel.

O csak egy kis tinedzser, aki belehabarodott a tanaraba.. Ennyi.

Tanacs: 15 evesen semmit nem tudsz tenni. Lehet, hogy megnezi a segged, mert azert a mai 15 evesek mar kitudnak olyan 17-18nak nezni, testileg eleg fejlettek akar.. De a 15 nagyon keves.

2012. jan. 17. 23:10
 15/19 A kérdező kommentje:

utolsó kommentelőnek köszönöm :)

és nem vagyok ribanc, és nem tehetek erről a dologról..:S

2012. jan. 18. 21:47
 16/19 anonim válasza:
velem is ez volt :)
2012. febr. 20. 18:12
 17/19 -Free- válasza:
Ha kiderül őt 3 évre bedobják a dutyiba téged pedig elveszenek a szüleid től és nevelőotthonba kerülsz az ismerősöm14 és megbaszta egy 29 éves pasi a pasi 5 év a csaj meg szülőszoba és elvették tőle a gyereket.
2012. júl. 23. 14:59
 18/19 anonim válasza:
Én ha igazgató lennék az összes ilyen ocsmány pedofil atkát ki.asznám a suliból...25/L
2012. aug. 2. 15:38
 19/19 anonim válasza:
előző vagyok: nem a te hibád, biztos jó pasi, de a tanárbácsi nem normális :S Sajnálom az ilyen lányokat akiket jól átvágnak
2012. aug. 2. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!