Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony, vékony fiúk! Ti nem kelletek egy szép lánynak sem, igaz?
Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 20:02
31/45 anonim válasza:
Próbáld meg az internetes társkeresést.
32/45 A kérdező kommentje:
nekem mondták már, hogy helyes vagyok, de ennek ellenére semmi sem jött össze még
2012. jan. 23. 00:05
33/45 anonim válasza:
Akkor koncentrálj erre, ne olyanokat képzelegj, hogy undorítóan ronda az arcod, és hasonlók.
34/45 anonim válasza:
Jut eszembe, ha bőrhibák miatt írod, hogy ronda vagy, használj alapozót!
35/45 A kérdező kommentje:
ma 00:14
inkább arról van szó, hogy nem hsizem el, hogy tetszem valakinek, én magamat rondának tartom és kész, hiába tetszem néhány lánynak én ettől sem leszek bátrabb, hogy lemerjek szólítani lányokat élőben
2012. jan. 23. 00:24
36/45 anonim válasza:
23:56 Hát pedig így van, a lányok felszínesek, ezért ez már elég kizáró ok nekik.
37/45 anonim válasza:
A legtöbb lány mégpedig nagyon felszínes. Náluk egy pasi kimerül abban, hogy legyen jóképű, minimum 175 cm magas, izmos testű és bunk., a belső értékekkel ha nincsenek is, akkor is meg tudnak barátkozni. Ha jól nézel ki, de egy utolsó tuskó vagy, azt is hajlandóak elnézni, mert a külső eldönt mindent náluk.
38/45 anonim válasza:
Igen utolsó, te egy szent vagy, és nagyon értékes vagy belül. Férfiasan viselkedsz, a hiszti is ezt mutatja. A férfiakat szentté kellene avatni, mert jó emberek, főleg azok, akiknek nincs csajuk, ők a legjobbak, komolyan. Akiknek van csajuk mind értéktelenek belül, ők rosszak, mert nem sírnak itt, és még talán a külsejükkel is foglalkoznak a szemetek, ráadásul nincs önértékelési problémájuk a roh@dékoknak. Hogy lehetnek ennyire bunkók? Komolyan nem értem!
39/45 anonim válasza:
"egyébként ez ilyen "ősasszony" dolog,hogy mindenkinek minél magasabb pasi kell..."
Végre valaki beismerte, hogy a legtöbb nő állat, akit csak az ösztönei irányítanak....
40/45 anonim válasza:
# 38-as Jót mosolyogtam. Tényleg sok lúzer pasi, így gondolkozik, legalább is itt gyk-n ezt adják elő, mint drámát. Mindenki saját magának köszönheti a sorsát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!