Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Alacsony, vékony fiúk! Ti nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony, vékony fiúk! Ti nem kelletek egy szép lánynak sem, igaz?

Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 20:02
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Csak 165cm magas vagyok és 55kg, igaz gyúrni fogok járni hamarosan, más választásom nincs, de ezt magam miatt teszem, szeretnék, erős, férfias testet, talán önbizalmam is megnőne tőle.
2012. jan. 15. 20:23
 12/45 anonim ***** válasza:

170 magas vagyok 50 kiló. Lányoknál esélyem sincs, pedig arcra nem vagyok ronda, habár a kölyökkép se sok csajnak jön be manapság, félreértés ne essék, nem csőnacis vasalt hajú, divathülyegyereket képzeljetek el, konzervatív stílusom van.

És még azt sem mondhatnám, hogy antiszociális vagyok, mert sokat szoktam lányokkal beszélgetni, melyek végkimenetele kivétel nélkül friendzone.

2012. jan. 15. 20:34
 13/45 A kérdező kommentje:

ma 20:34

Üdv a klubban sorstársam!

Nekem szerintem az arcom sem nagy szám, ráadásul nagy orrom van. De mindegy, a lányok már döntöttek, ennyi elutasítás után már nem erőltetem az ismerkedést.

Próbálom elnyomni a vágyaimat, mást nem tehetek. De ez nagyon nehéz, gyakran érzem, hogy jó lenne egy barátnő, aki akár csak megölelhetnék, csókolhatnék, de ez csak álmaimban lehetséges sajnos.

2012. jan. 15. 20:41
 14/45 anonim ***** válasza:
39%

Köszi hogy itt sírsz. Mindenki tudja, hogy nem ezen dől el.

Biztos tele vagy más visszataszító hibával, tegyél azok ellen, a testmagasság fix, és önszántadból hízni sem tudsz, tehát ezeket fogadd el.

2012. jan. 15. 21:01
 15/45 anonim ***** válasza:
Nekem mindig bejöttek a vékony pasik:-)Ne aggódj, még sok nő van így ezzel!
2012. jan. 15. 21:57
 16/45 A kérdező kommentje:

ma 21:01

Senki sem tökéletes.

De láttam nálam sokkal rondább fiút szép lánnyal, akkor nekem miért nem jön össze?

2012. jan. 15. 22:10
 17/45 anonim ***** válasza:
Mert a külsőn belül is a magasság a legfontosabb a lányoknak.
2012. jan. 16. 13:42
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a magasság viszont tényleg számít, bár sok alacsony nő van és ott nem gond:-)
2012. jan. 16. 13:49
 19/45 anonim ***** válasza:
31%

baz.dmeg hogy lehet az egyik válaszoló írta hogy 50 kg.

lány vagyok 15 éves 164 cm 55 kg és egyáltalán nem vagyok dagadt.de ha a asim kevesebb kiló nálam az fura :SS

Apasim versenysportoló izmos de még az átlag kategórián belül. 90 kg és nagyon jól néz ki a teste.Az az 50 kg hogy jött ki neked ?

2012. jan. 20. 15:42
 20/45 A kérdező kommentje:

ma 15:42

bizonyára ő is vékony csontozatú és gyors az anyagcseréej mint nekem, nem nagy rejtély ez, irigylem a nagy magas, vastag csontozatú, nagy fejű emberkéket

engem sajnos még 18-nak sem néznek többnyire pedig már huszonéves vagyok...

2012. jan. 20. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!